«Στην αρχή το έβλεπα αρνητικά, δεν μου άρεσε...» - Η εξομολόγηση του Στέλιου Κουδουνάρη για το My Style Rocks και τη διαχείριση της διασημότητας

«Είναι ένα κοινωνικό πείραμα, είναι διαφορετικές προσωπικότητες όλες μαζί»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Στην αρχή το έβλεπα αρνητικά, δεν μου άρεσε...» - Η εξομολόγηση του Στέλιου Κουδουνάρη για το My Style Rocks και τη διαχείριση της διασημότητας

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε, ο Στέλιος Κουδουνάρης στην εκπομπή Στούντιο 4, στην οποία βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι της Τετάρτης 6/12. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τον ρόλο του ως κριτής αλλά και το ίδιο το show μόδας My Style Rocks, ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως διαχειρίστηκε την απότομη διασημότητα.

Μπορεί ο σχεδιαστής να υπήρξε πιο κλειστός στο παρελθόν, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται πιο αιχμηρός ενώ πολλές φορές έρχεται και σε έντονη αντιπαράθεση με τις παίκτριες όταν νιώθει ότι αδικείται (δείτε εδώ).

Όλα όσα αποκάλυψε ο Στέλιος Κουδουνάρης

«Το My Style Rocks δεν αλλάζει. Άμα με πετύχεις στα μέσα της σεζόν θα σου πω "Να τελειώνει Παναγία μου, να ξεκουραστώ, να κάνω τις δουλειές μου". Αν είναι προς το τέλος της σεζόν, μήπως να το τραβήξουμε λίγο ακόμα. Μου λείπει μετά.»

«Είναι ένα κοινωνικό πείραμα, είναι διαφορετικές προσωπικότητες όλες μαζί. Εκεί δεν μιλάμε μόνο για ρούχα, είναι ξεκάθαρα πάρα πολλές προσωπικότητες βαλμένες σε ένα πλατό. Όχι μόνο αυτές αλλά και εμείς. Και βλέπεις πως αντιμετωπίζει την κάθε ευκολία, δυσκολία ο κάθε άνθρωπος. Πως αλλάζει από το επεισόδιο 1 μέχρι το επεισόδιο 20. Βλέπω στο επεισόδιο που δεν έχουν προβληθεί ακόμη τα επεισόδια, πως αλλάζουν μόλις προβληθούν. Βάζουν φίλτρα, διεκδικούν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο. Μόλις προβληθεί τα πρώτα επεισόδια αλλάζουν όλοι οι χαρακτήρες» ανέφερε αρχικά.

«Το κακό κομμάτι που τώρα πια δεν είναι και με εμπόδιζε τα πρώτα χρόνια, είναι η απότομη δημοσιότητα και αναγνωρισιμότητα. Ένιωθα ότι ο κόσμος που μιλούσε έκανε μια εισβολή στην καθημερινότητά. Ήρθαν όλα μπαμ και κάτω. Στην αρχή το έβλεπα αρνητικά, δεν μου άρεσε, μου προκαλούσε άγχος, ταραχή. Μετά όταν κατάλαβα ότι αυτό είναι, αφού είσαι πολλές ώρες στα σπίτια των ανθρώπων και θέλουν να σου πουν ένα "γεια", χαλάρωσε, τελείωσε. Ένιωθα ότι γιατί μου μιλάνε, γιατί με κοιτάνε, γιατί λένε "γεια", εγώ δεν θέλω να μιλήσω, δεν έχω όρεξη. Είναι μια νέα καθημερινότητα.»

«Σίγουρα η καθημερινότητά μου σε σχέση με τη δουλειά μου γιατί δουλεύω πολλές ώρες. Πολλές φορές δεν ήθελα να βγω από το σπίτι. Πηγαίνω σε λιγότερα events από ότι πήγαινα γιατί βαριέμαι. Δεν είμαι ο Σάκης Ρουβάς, εντάξει. Θα με χαιρετήσουν πέντε άνθρωποι. Δεν έχει αλλάξει κάτι! Η πορεία μου ήταν κανονική. Δούλεψα πολύ, το ένα έφερνε το άλλο. Εγώ ξεκίνησα το 2008 με το δικό μου brand και η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο είχα περισσότερη απήχηση, περισσότερους πελάτες» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Άνοιξα και εγώ σαν άνθρωπος λόγω της εκπομπής. Είμαι πιο άνετος, πιο δεκτικός, πιο διαλλακτικός και στη δουλειά μου. Τότε έφτιαχνα ένα φόρεμα ας πούμε και έλεγα "Δεν μου αρέσει, άστο". Τώρα αν δεν μου αρέσει θα πω γιατί δεν μου αρέσει; Γιατί πχ έχει λεπτή τιράντα, πάμε να το δουλέψουμε. Ήμουν ένας άνθρωπος που δούλευε πολύ, ήμουν πολύ κλειστός. Είχα το πλαίσιό μου, οι φίλοι ήταν συγκεκριμένοι. Δεν ήμουν κοινωνικός ούτε ομιλητικός και ούτε ήθελα να ξέρουν ποιος είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης.»

«Με πήραν τηλέφωνο, μου είπαν ότι θέλουν να με δουν για ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ. Είπα ότι δεν με ενδιαφέρει, μου είπαν να κάνουμε μια κουβέντα από κοντά και λέω ας πάω. Πήγα από ευγένεια. Και μετά το πρώτο ραντεβού είπα δεν είναι κακό αυτό που μου περιγράφουν. Καλά μου τα είπαν και λίγο ειδυλλιακά.»