«Χρειάστηκε να κάνω μια άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου...» - Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου για τις φήμες για την σχέση της με τον Στάνκογλου

«Θα παρακαλούσα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Χρειάστηκε να κάνω μια άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου...» - Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου για τις φήμες για την σχέση της με τον Στάνκογλου

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες οργιάζουν για τη σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Γιάννη Στάνκογλου μετά το εξώφυλλο περιοδικού που βγήκε στη φόρα, αλλά και τα υπονοούμενα των τηλεοπτικών προσώπων στον αέρα των εκπομπών τους .

Για το λόγο αυτό, η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει ένα τέλος, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από stories εξηγώντας ποια είναι η αλήθεια και σε πόσο δύσκολη θέση ήρθε απέναντι στα παιδιά της, με τα οποία συζήτησε για το θέμα (δείτε εδώ την αντίδραση του ηθοποιού).

Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου για τις φήμες περί σχέσης με τον Γιάννη Στάνκογλου

«Γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου και να απαντήσω σε όλο αυτό το ζήτημα που έχει προκύψει. Αλλά επειδή η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί και χρειάστηκε να κάνω μια κουβέντα με τα παιδιά μου που δεν θα ήθελα να είχα κάνει, επειδή δεν είχα κανένα λόγο, κανένα. Πρέπει να το λήξουμε λίγο παιδιά!

Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Σταματίνας όπως ίσως έχετε δει, έγινε μια αναφορά βασισμένη σε μια συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου, για μια νέα σχέση που αφορά στη ζωή του. Στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν ειπώθηκε το όνομά μου και ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε μένα, αλλά να που σε κάποιων το μυαλό πήγε.

Στην πορεία, λοιπόν, την επόμενη μέρα πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso μαζί με τη φωτογραφία μου, το όνομά μου, δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου ότι εγώ είμαι η σχέση του. Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο, από καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί μόνο τρεις φορές. Τρεις! Και ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας, άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, μου έχει κάνει την τιμή και φιλοξενείται στην εκπομπή μου. Τον σέβομαι πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά!

Για να καταλάβετε δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Τον πήρα την Τρίτη πρώτη φορά αν ξέρει κάτι, αν έχει ιδέα, πώς όλο αυτό ξεκίνησε. Δεν είχε! Στην πορεία ομολογώ και ευχαριστώ τις περισσότερες εκπομπές που δεν έπαιξαν στην είδηση αυτή τη φωτογραφία και το όνομά μου. Τα σάιτ, όμως, έπαιξαν την είδηση κανονικά. Φωτογραφίες, τίτλους, ονόματα, όλα.

Καταλαβαίνω ότι μια τέτοια είδηση αν ίσχυε να έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Κάνουμε την ίδια δουλειά και αν υπήρχε μία τέτοια είδηση και εμένα μπορεί να με ενδιέφερε να το παίξω στην εκπομπή μου! Όμως, κάνοντας ένα σωστό ρεπορτάζ οφείλεις να πάρεις τους εμπλεκόμενους να ρωτήσεις αν ισχύει πριν βάλεις τις φάτσες τους σε ένα πρωτοσέλιδο και τους κρεμάσεις στα περίπτερα. Και έχουν και παιδιά στην εφηβεία.

Και επειδή χρειάστηκε να κάνω μια πάρα πολύ άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου, θα παρακαλούσα πάρα πολύ όποιο σάιτ ή άλλο μέσο χρησιμοποίησε τη φωτογραφία μου και το όνομά του, να το αποσύρει. Ευχαριστώ», είπε.