Αράχωβα: Παίκτης του Survivor All Star ο κακοποιός του χάσκι; - Του αφήνουν απειλητικά σχόλια στο instagram

«Ανώμαλε σαδιστή»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αράχωβα: Παίκτης του Survivor All Star ο κακοποιός του χάσκι; - Του αφήνουν απειλητικά σχόλια στο instagram

Μέρες μετά την φρικιαστική κακοποίηση και δολοφονία του χάσκι στην Αράχωβα ο κόσμος ζητάει δικαίωση! Ποιος είναι ο βιαστής του Όλιβερ; Ποιος μπόρεσε να κάνει τέτοιο κακό; Τα στόματα φαίνεται πως άρχισαν να μιλάνε ειδικά μετά το μποϊκοτάζ που στήθηκε στα social media και κάπως έτσι οι πρώτες πληροφορίες φωτογραφίζουν παίκτη του Survivor all star ως δράστη του εγκλήματος αυτού!

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο παίκτης συμμετείχε στο Survivor 3 και αργότερα και στην All Star εκδοχή του. Το όνομά του δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί επίσημα από καμία αρχή, όμως στα social media πολλοί χρήστες ήδη τον έχουν ανακαλύψει και αφήνουν επιθετικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του.

Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος του Όλιβερ;

Χάσκι αραχωβα survivor all star παίκτης
Dailymedia.com.gr

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Όλιβερ

«Την Κυριακή το βράδυ βρισκόμουν στη δουλειά, και όταν γύρισα δεν ήτανε εδώ ο σκύλος. Μου προκάλεσε εντύπωσή γιατί τον έβγαζα τις πρωινές ώρες. Τον ψάχναμε όλο το βράδυ και δεν τον βρίσκαμε. Επίσης, μου έκανε εντύπωση, ότι είχε άσχημο καιρό, που εκείνος ήταν εκτός σπιτιού. Τον είδα την επόμενη ημέρα το απόγευμα. Εγώ πήγα για δουλειά το πρωί, και έμεινε εδώ η μητέρα μου και ο αδελφός μου, και τον έψαχναν. Κάπου πρέπει να είχε κρυφτεί, που δεν μπορούσε να εμφανιστεί σε αυτή την κατάσταση. Ήρθε κατά τις 8 το βράδυ. Δεν ξέρω πού μπορεί να ήταν ο σκύλος. Με ειδοποίησε ο αδερφός μου, ότι επέστρεψε, και τότε γύρισα από τη δουλειά.

Πρέπει σίγουρα να βρεθεί ο δράστης. Ο Όλιβερ είχε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου, που θα μπορούσε να ήταν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή κάποια πληροφορίες για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης, την οποία θα μπορούσα να μοιραστώ. Δεν έφευγε πολύ μακριά, έκανε βόλτες εδώ γύρω γύρω. Δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση, και για αυτό δεν ξέρω τι είναι αυτά τα σενάρια που λένε, κι αν ισχύουν.

Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ, και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι. Και εγώ είμαι από εδώ, εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ξέρουν όλοι και την οικογένειά μας. Τον είχα από τριών μηνών τον Όλιβερ. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν, ούτε εγώ είχα κάποια διαμάχη με κάποιον. Όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει. Μας παραχώρησε ένας ιδιώτης κτηνίατρος της Λειβαδιάς το ιατρείο του, ώστε να έρθουν οι άλλοι δυο κτηνίατροι, ώστε να γίνει η διαδικασία της νεκροψίας», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ. Δείτε εδώ και τις δηλώσεις της μητέρας του ιδιοκτήτη.