«Καλά δεν ντρέπεσαι ρε; Μου χρεώνεις μία ολόκληρη καριέρα για...» - Ο επικός διάλογος της Ελεονώρας Μελέτη με τους συνεργάτες της για τα νούμερα τηλεθέασης

«Ξεχνάτε το ένδοξο παρελθόν μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 7/12, η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι μια γυναίκα που έλεγε τα χαρτιά, στο Παρίσι, είχε προβλέψει ότι θα ακολουθήσει ένα επάγγελμα που θα έχει πολύ κόσμο.

Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη

«Εσείς σε "χαρτού" έχετε πάει ποτέ. Μια φορά που είχαμε παει μια σχολική εκδρομή στο Παρίσι.Τότε προετοιμαζόμουν για να δώσω για κτηνίατρος. Με πλησιάζει μια γυναίκα και μου είπε ότι θα κάνω κάτι που θα έχει πολύ κόσμο; » ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Στο δυναμικό κοινό ή στο σύνολο;» είπε με χιούμορ η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Καλά δεν ντρέπεσαι ρε; Μου χρεώνεις μία ολόκληρη καριέρα για μία χρονιά για τα νούμερα; (δείτε εδώ τη χθεσινή τηλεοπτική αναμέτρηση). Μου λέει ο Μπέζας: Κόσμο δεν έχεις, δεν σε βλέπει κανείς» απάντησε γελώνατας η παρουσιάστρια

«Δεν έχουμε σπρωξίδι και τσαλαπάτημα, έχουμε μία απλωσιά. Ο κόσμος έρχεται με απλωσιά και κρατά το πρωτόκολλο του covid στην εκπομπή μας» σχολίασε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Ξεχνάτε το ένδοξο παρελθόν μου;» είπε στο τέλος η Ελεονώρα Μελέτη,

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA

Υπενθυμίζουμε ότι το Mega Καλημέρα βγαίνει στον αέρα του MEGA με 20 λεπτά καθυστέρηση με την Ελεονώρα Μελέτη να δικαιολογεί το γεγονός λέγοντας πως έγινε εξαιτίας του στολισμού του πλατό. Ωστόσο, πριν από λ΄θγες ημέρες στις 28/11, η Λιλη Πυράκη στην εκπομπή BreakfastStar έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την συνεργασία της παρουσιάστριας με το μεγάλο κανάλι.

«Το θέμα που έχει προκύψει από εχθές είναι ότι το Mega δείχνει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο απέναντι στην Ελεονώραm, μικραίνοντας σε διάρκεια την εκπομπή, αλλάζοντας αυτό το 20λεπτο. Υπάρχουν φήμες ότι θα κοπεί η εκπομπή μετά τα Χριστούγεννα, αυτό υπάρχει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Προφανώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί γι’ αυτό και δεν το έχουμε βγάλει σαν ρεπορτάζ. Παρόλα αυτά την Παρασκευή μετά από αυτές τις φήμες βγάζεις δελτίο τύπου λέγοντας ότι η εκπομπή θα είναι 20 λεπτά αργότερα σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή σωστή συμπεριφορά προς μια παρουσιάστρια που ήταν από τα πρώτα ονόματα, όταν έχτιζες το κανάλι. Η στάση της Ελεονώρας απέναντι στην αλλαγή ώρας δείχνει ότι δεν είναι κάτι που της άρεσε», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του STAR, Λιλή Πυράκη.