«Δεν μπορώ να ταυτιστώ ρε φίλε! Οπα, είσαι πολύ όμορφη, γιατί το κάνεις αυτό;» - To ξέσπασμα από γνωστή παρουσιάστρια για τις πλαστικές επεμβάσεις της Καινούργιου

«Σταμάτα το»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο, που έχει σχολιαστεί και έχει δεχτεί πολλή μεγάλη κριτική όλα αυτά τα χρόνια, που είναι γνωστή μέσα από το ρόλο της παρουσιάστριας - τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για τον χαρακτήρα της.

Θα λέγαμε γενικότερα, πως η Κατερίνα Καινούργιου αυτοσαρκάζεται μέσα από τα social media, αλλά και στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα (δείτε εδώ τι είχε πει για το άβαφο πρόσωπό της). Θέματα, που θίγει η παρουσιάστρια είναι η προσωπική της ζωή, οι παλιές συνεργασίες της, αλλά και οι αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

Σχετικά λοιπόν με το τελευταίο αυτό κομμάτι της εμφάνισης και των πλαστικών επεμβάσεων, που η Κατερίνα Καινούργιου έχει δηλώσει ανοιχτά, πως έχει κάνει, το σχόλιο της έκανε την Πέμπτη 7/12 στο Mega Καλημέρα η Ντέσσυ Κουβελογιάννη σε συνέντευξη, που παραχώρησε.

Το σχόλιο για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει η Κατερίνα Καινούργιου

«Ξέρεις τι δε μου αρέσει στην Κατερίνα; Δεν μου αρέσει το ότι είναι τόσο την βλέπω σε πρωινή εκπομπή να εμφανίζεται σαν να πηγαίνει σε gala. Θα ήθελα να είναι λίγο πιο χαλαρή στην πρωινή εκπομπή. Δεν μπορώ να ταυτιστώ ρε φίλε με τόση τελειότητα, που παρουσιάζει. Τώρα αν έχει κάνει 5 επεμβάσεις είναι δικαίωμά της. Εγώ αν ήμουν φίλη της θα της έλεγα ώπα, σταμάτα το, είσαι πολύ όμορφη, γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου», είπε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

«Μου λένε ότι είμαι άντρας & ότι έχω κάνει πλαστικές»

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως τονίσαμε και πιο πάνω είναι πολύ ακομπλεξάριστη, καθώς πριν από μήνες στο πλατό της εκπομπής της είχε μιλήσει για τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και για το περιστατικό, που τη θεώρησαν άντρα.

«Κάποιοι έξω μου λένε ότι είμαι άντρας και ότι έχω κάνει πλαστικές...για να το χαλαρώσω! Γυναίκα ήμουνα, θέλω να πω, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον και έξω θα βγεις και θα ακούσεις χίλια - δύο. Και εμένα, όταν θέλει κάποιος να με χτυπήσει θα βγει και θα πει η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλαστική...εεε είμαι μόνη αυτή τη στιγμή, που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα.