«Σαν παρουσιαστής μπορώ να πάρω όποιον θέλω....» - Σε συζητήσεις ο Τριαντάφυλλος για τη νέα του εκπομπή

Τι αποκάλυψε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Σαν παρουσιαστής μπορώ να πάρω όποιον θέλω....» - Σε συζητήσεις ο Τριαντάφυλλος για τη νέα του εκπομπή

Για τις συζητήσεις που θα κάνει σχετικά με την εκπομπή που θα παρουσιάσει, μίλησε ο Τριαντάφυλλος το πρωί της Πέμπτης 7/12, στην εκπομπή Breakfast@star. Φήμες, θέλουν τον τραγουδιστή να αναλαμβάνει τον ρόλο του παρουσιαστή, από την καινούργια χρονιά.

Πριν από μερικές ημέρες, είχε μιλήσει και στην εκπομπή Fay's Time για το επαγγελματικό του μέλλον και μεταξύ άλλων είχε αναφέρει:«Μου έγινε άλλη πρόταση για εκπομπή στο Open, αλλά δε δέχθηκα. Θα το συζητήσω κι ακόμα δεν το έχω αποφασίσει. Θα το σκεφτώ και θα δούμε. Τη συγκεκριμένη στιγμή τώρα, αν μου λένε να πάω στο Survivor, λέω όχι. Σε δύο μήνες, δεν ξέρω. Ποτέ δεν ξέρεις.»

«Μπορεί να με δείτε και σε κάτι, που δε φαντάζεστε. Μπορεί να με δείτε κάπου, που θα είναι έκπληξη. Στη συνάντηση ήταν και οι συντελεστές, που ήταν στην προηγούμενη εκπομπή, που συμμετείχα. Ήταν πολύ ωραίο το ραντεβού, είμασταν και όλοι μαζί, αλλά και χώρια. Έχω το παιδί, αλλά και στο μαγαζί είμαι τριήμερο, έχω πολύ βαρύ πρόγραμμα. Ακόμα, δεν έχει κλείσει κάτι οριστικά» (δείτε εδώ το βίντεο).

Όσα αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος

«Οι συζητήσεις με το Open πάνε καλά. Έχει μείνει λίγο στάσιμο αλλά θα μιλήσω με τον Νίκο Κοκλώνη προσωπικά, έχουμε ένα ραντεβού αυτή την εβδομάδα για φαγητό και ό,τι πει θα το φτιάξουμε. Θα "πεθάνουμε" στα γέλια σίγουρα, θα τραγουδήσουμε, θα του δώσω κανένα τραγούδι που τα λέει καλά και βλέπουμε. Έτσι τα συζητάμε, πολύ φιλικά» ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Κάτι έχουμε συζητήσει για Σαββατοκύριακο αλλά δεν γίνεται, είναι λίγο δύσκολο το ωράριο. Εμένα με θέλουν όλοι, δεν ξέρω σε ποιο κανάλι να παώ. Εγώ θα κανω κάτι με τον καινούργιο χρόνο, γιατί το '23, επειδή κερδίσαμε τη μάχη το καλοκαίρι πρέπει να περάσει και πας στο '24 μετά» πρόσθεσε.

«Αγάπη και θετική ενέργεια, όλοι οι καλοί χωράνε. ο Φοίβος και ο Γιάννης Μπούτος θα μου λείψουν, αλλά δεν ξέρεις, κάποιος μπορεί να είναι μαζί μου. Σαν παρουσιαστής μπορώ να πάρω όποιον θέλω. Τον Ετεοκλή δεν μπορώ να τον πάρω, τον έχει εκεί η Χατζίδου» είπε χαριτολογώντας στο τέλος ο τραγουδιστής.

Δείτε εδώ το βίντεο: