Στιγμές ευτυχίας για την Φαίη Μαυραγάνη και τον Νίκο Μάνεση - Η φωτογραφία από το γάμο τους

23 χρόνια μαζί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Μάνεσης με την Φαίη Μαυραγάνη είναι από τα πιο ενωμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο ένας βρίσκεται στο πλευρό του άλλου από το 2002 και φέτος κλείνουν 23χρόνια κοινής πορείας, έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά.

To ζευγάρι είχε συνεργαστεί στον ΑΝΤ1 και κατάφερε για αρκετό χρονικό διάστημα να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ακόμη και μέχρι σήμερα κρατούν ένα χαμηλό προφίλ στα Μέσα και δεν απασχολούν με τα προσωπικά τους.

«Η βασική τύχη δύο ανθρώπων είναι να πορεύονται όμορφα μαζί. Να βρει ο ένας τον ταίρι του στο πρόσωπο του άλλου. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις απαιτούν προσπάθεια. Θέλει αγώνα και από τις δύο πλευρές για να κρατήσεις μία σχέση ζωντανή. Τίποτα δεν χαρίζεται και δεν αφήνεται στην τύχη. Έπειτα από δεκαεννιά χρόνια κοινής ζωής έχω όλους τους λόγους της γης να ευχαριστώ το Νίκο που υπάρχει στη ζωή μου. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη που μου έφερε ο Θεός αυτό το δώρο», είχε πει η Φαίη Μαυραγάνη για τον σύζυγό της σε συνέντευξη της στο 7 Μέρες TV.

23 χρόνια μαζί Μαυραγάνη - Μάνεσης

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή του Νίκου Μάνεση (δείτε εδώ την πρώην σύζυγό του), η Φαίη Μαυραγάνη έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το γάμο τους και έγραψε «Χρόνια πολλά σε έναν υπέροχο άνθρωπο, χρόνια πολλά στον υπέροχο μπαμπά μας».


Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους

Η Φαίη Μαυραγάνη μπορεί να τρέχει συνεχώς για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο πολύ από τον ελεύθερο της χρόνο τον περνά στο σπίτι τους. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που φωτογραφίζεται μπροστά από μερικές γωνίες του σπιτιού της και τις οποίες φυσικά είναι τις έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Όπως βλέπουμε από τα στιγμιότυπα που ανεβάζει κατά καιρούς, στο σπίτι τους κυριαρχούν χρώματα σε γήινους τόνους, όπως το άσπρο και το μπεζ ενώ φαίνεται να έχει μια μίνιμαλ αλλά όμορφη διακόσμηση.

Μάλιστα, τα έπιπλα που έχει επιλέξει είναι κι αυτά σε λευκούς τόνους ενώ φαίνεται όλη η επίπλωση αρκετά μοντέρνα και προσεγμένη.

Φαίη Μαυραγάνη σπίτι φωτογραφίες 3

Φαίη Μαυραγάνη σπίτι φωτογραφίες 2

Φαίη Μαυραγάνη σπίτι φωτογραφίες