«Είχε ξεμείνει στην Τουρκία κι εγώ τον έφερα πίσω...» - Η αφοπλιστική απάντηση του Λευτέρη Πανταζή στον Δήμο Μυλωνά

«Έχουμε να μιλήσουμε, χρόνια»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είχε ξεμείνει στην Τουρκία κι εγώ τον έφερα πίσω...» - Η αφοπλιστική απάντηση του Λευτέρη Πανταζή στον Δήμο Μυλωνά

Την απάντηση του στον Δήμο Μυλωνά, έδωσε ο Λευτέρης Πανατζής μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 7/12. Ο τραγουδιστής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή του Alpha, ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με τα όσα του είχε προσάψει ο ηθοποιός.

Το πρωί της Τετάρτης 6/12, ο Δήμος Μυλωνάς, σε συνέντευξή του μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, είχε αναφέρει: «Δεν κάνουμε παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή, του έχω γράψει όλα τα σουξέ τα τελευταία 20 χρόνια. Ζήτησα από τον Λευτέρη Πανταζή 100 ευρώ και δεν μου τα έδωσε, μου είπε "τα λεφτά μου είναι κλειστά". Κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο, αλλά επειδή έχω δουλειές, δεν μπορώ να το σηκώσω. Καμιά φορά που απαντάω του λέω "Λευτέρη μου, θα σε πάρω, δεν προλαβαίνω, έχω πολλές δουλειές". Με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα, εδώ και 20 χρόνια. Λευτέρη μου, κάποια άλλη φορά, όποτε θες...» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η απάντηση του Λευτέρη Πανταζή

«Είχε ξεμείνει στην Τουρκία κι εγώ τον έφερα πίσω, αυτό θυμάμαι. Τον βοήθησα να έρθει στην Ελλάδα. Από τότε έχουμε να μιλήσουμε, χρόνια. Έχουμε κάνει επιτυχίες μαζί, τον έχω βοηθήσει και στο παρελθόν πολλές φορές» είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

«Έχω να του μιλήσω πολλά χρόνια, να ‘ναι καλά ο άνθρωπος. Έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες μαζί και δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτές τις ημέρες να μιλήσει έτσι για μένα. Κάποιον λόγο θα έχει για να το κάνει αυτό» πρόσθεσε.

«Είναι καλός ηθοποιός, ταλαντούχος παρουσιαστής. Έχουμε περάσει ωραίες στιγμές μαζί, έχει μείνει στο σπίτι μου με το παιδί του πολλές μέρες. Καλές γιορτές να έχει και να τον έχει ο Θεός καλά» ανέφερε στο τέλος.

Δείτε εδώ το βίντεο: