«Κάνει αυτό που έκανε και η Σίσσυ Χρηστίδου!» - Η αντίδραση του Ετεοκλή Παύλου μετά την επιστολή του Γιάννη Στάνκογλου

«Πρέπει όλοι να δώσουμε ένα τέλος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κάνει αυτό που έκανε και η Σίσσυ Χρηστίδου!» - Η αντίδραση του Ετεοκλή Παύλου μετά την επιστολή του Γιάννη Στάνκογλου

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποφάσισε την Πέμπτη 7/12 να αποστείλει επίσημη ανακοίνωση (δείτε εδώ) σε όλα τα μέσα σχετικά με τον ντόρο, που έχει προκληθεί τελευταία με την προσωπική του ζωή, καθώς λέγεται, πως έχει συνάψει σχέση με παρουσιάστρια.

Επειδή ωστόσο οι φήμες και η αναπαραγωγή αυτή φέρνει σε δύσκολη θέση τον ηθοποιό και τα ανήλικα παιδιά του, ο ίδιος ζήτησε ευθέως να σταματήσουν να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή και κυρίως να υπάρξει σεβασμός στην οικογένειά του.

Την παραπάνω επιστολή σχολίασε την Πέμπτη 7/12 ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από το Breakfast at star με τον παρουσιαστή να τονίζει, πως πρέπει να γίνει σεβαστή η επιθυμία του ηθοποιού και να μη δοθεί συνέχεια στις φήμες σχετικά με τα προσωπικά του.

Το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου για τον Γιάννη Στάνκογλου

«Εγώ καταλαβαίνω, ότι ήθελε ο άνθρωπος να υπερασπιστεί τον εαυτό του και καλά έκανε, γιατί έχει το κάθε δικαίωμα και καταλαβαίνω, ότι κάνει αυτό που έκανε και η Σίσσυ Χρηστίδου. Θέλει να δώσει ένα τέλος και λέει ανακαλέστε και αφαιρέστε, όπου αναφέρετε τα ονόματά μας, μην ασχοληθείτε, δώστε ένα τέλος. Αυτό θα κάνουμε και εμείς φυσικά και θα σεβαστούμε, αυτό που θέλουν και οι ίδιοι και πρέπει όλοι να δώσουμε ένα τέλος, γιατί πάνω από όλα σεβόμαστε τα παιδιά και τους ίδιους τους ανθρώπους σε όλο αυτό», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ποιος είναι ο Γιάννης Στάνκογλου

Ο γνωστός ηθοποιός κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Θούριο Έβρου ενώ έχει γεννηθεί στις 10 Ιανουαρίου του 1974 και είναι 49 ετών. Από μικρή ηλικία είχε κλίση στην υποκριτική και έτσι σπούδασε στη Δραματική Σχολή Σύγχρονου Θεάτρου Αθήνας Γ. Κιμούλη. Θέλοντας, μάλιστα, να διευρύνει τις γνώσεις του στην υποκριτική, έκανε σεμινάρια στη Νέα Υόρκη στο HB Studio και έκτοτε ξεκίνησε την καριέρα του.


Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας από τους πιο σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς και έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές επιτυχημένες σειρές. Μερικές από τις πιο γνωστές είναι οι: “Κλείσε τα μάτια”, “Πάνω από το νόμο”, “Ο πόλεμος των άστρων”, “Το Νησί”, “Άγριες Μέλισσες”, “Μια νύχτα του Αυγούστου” στη σειρά του Alpha Αυτή η νύχτα μένει”.

Η προσωπική του ζωή

Εκτός από ένας ευτυχισμένος και επιτυχημένος ηθοποιός, ο ίδιος σημείωσε την ίδια επιτυχία και στην προσωπική του ζωή, έχοντας μέχρι πριν από 3,5 χρόνια περίπου στο πλευρό του τη γυναίκα της ζωής του και τα παιδιά τους. Η πρώην πια σύζυγός του είναι σκηνοθέτιδας.

Γιάννης Στάνκογλου βιογραφικό

Ανιψιά του είναι η τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη που το 2021 μας εκπροσώπησε στην Eurovision καταλαμβάνοντας την 10η θέση. Τότε μάλιστα ο ηθοποιός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Τη γνώρισα φέτος το καλοκαίρι. Όποτε πήγαινα στο χωριό μου στον Έβρο δεν τύγχανε να είναι η Στεφανία εκεί. Μας δόθηκε όμως η δυνατότητα φέτος το καλοκαίρι που και οι δύο ήμασταν την ίδια περίοδο στο χωριό να βρεθούμε, να έρθει στο σπίτι και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε διάφορα θέματα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με καταπληκτική φωνή και θα πετύχει πράγματα στο μέλλον»

Ανιψιά στάνκογλου στεφανία λυμπεράκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Λιάγκας για τη συγγνώμη της Τσιμτσιλή στον Στάνκογλου - «Το επισημαίνω! Πρέπει λίγο να τσεκάρεις αυτά που σου λέει ο...»

«Το θεωρώ τρομερά...» - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Στάνκογλου μετά τον ντόρο για την προσωπική του ζωή

Κινείται νομικά ο Γιάννης Στάνκογλου για την δήθεν σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου;

«Αν εγώ είχα χωρίσει από τον Δημήτρη Μάζη...» - Το σχόλια της Μαγγίρα για την ψευδή είδηση περί σχέσης Χρηστίδου με Στάνκογλου

Αποκάλυψη σοκ: «Είχαμε κάνει την πρώτη συζήτηση αλλά τελικά...» - Σε ποιο ρόλο θα βλέπαμε τον Ετεοκλή Παύλου στο Survivor

«Χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο! Η μικρή έχει..» - Άρρωστη η κόρη του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου

«Πώς μπορεί μια φήμη ηλίθι@ να...» - Το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιάγκα για την φημολογούμενη σχέση του Στάνκογλου

«Μην λέμε πράγματα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, έχει τελειώσει το θέμα...» - "Κόλαφος" η Σάσα Σταμάτη για την φημολογούμενη σχέση Στάνγκολου

«Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου! Ενεπλάκησαν τρίτα πρόσωπα...» - Ξέσπασε η Τσιμτσιλή για τα όσα σχολιάστηκαν σχετικά με τη σχέση του Στάνκογλου με παρουσιάστρια