«Πώς μπορεί μια φήμη ηλίθι@ να...» - Το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιάγκα για την φημολογούμενη σχέση του Στάνκογλου

«Πώς μπορείς να μπλέξεις από το πουθενά»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πώς μπορεί μια φήμη ηλίθι@ να...» - Το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιάγκα για την φημολογούμενη σχέση του Στάνκογλου

Την επιστολή του Γιάννη Στάνκογλου, με την διάψευση για την φημολογούμενη σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, την Πέμπτη 7/12.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο ηθοποιός απέστειλε την διάψευση μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Μίντζια ζητώντας από παρουσιαστές, παρουσιάστριες και εκπομπές να ανακαλέσουν τα όσα έχουν πει και να ζητήσουν συγγνώμη από τα παιδιά του.(διαβάστε εδώ την επιστολή).

Το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιάγκα

«Καλά έκαναν οι άνθρωποι και το ξεκαθάρισαν. Πώς μπορείς να μπλέξεις από το πουθενά. Σε αυτό τώρα απορώ, τσίμπησε μια εκπομπή, ακολούθησαν άλλες, το λάθος είναι συνολικό… πώς μπορεί μια φήμη, από κάπου προέκυψε η φήμη, κάποιος από το μυαλό του κατέβασε μια ιστορία, και όλη αυτή η φήμη είχε διασπαρεί σε όλο το δημοσιογραφικό οικοδόμημα. Δηλαδή, ήταν κάτι που το είχαμε ακούσει σαν φήμη όλοι, δεν το είχαμε πει, το είπε μια εκπομπή.» είπε ο παρουσιαστής.

«Πώς μπορεί μια φήμη ηλίθια να δημιουργήσει μια αναστάτωση σε ανθρώπους που προφανώς δεν φταίνε σε τίποτα. Άρα πολύ μεγάλη προσοχή τι λέμε, σε ποιους τα λέμε και πώς τα λέμε» ανέφερε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου

«Γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου και να απαντήσω σε όλο αυτό το ζήτημα που έχει προκύψει. Αλλά επειδή η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί και χρειάστηκε να κάνω μια κουβέντα με τα παιδιά μου που δεν θα ήθελα να είχα κάνει, επειδή δεν είχα κανένα λόγο, κανένα. Πρέπει να το λήξουμε λίγο παιδιά!

Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Σταματίνας όπως ίσως έχετε δει, έγινε μια αναφορά βασισμένη σε μια συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου, για μια νέα σχέση που αφορά στη ζωή του. Στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν ειπώθηκε το όνομά μου και ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε μένα, αλλά να που σε κάποιων το μυαλό πήγε.

Στην πορεία, λοιπόν, την επόμενη μέρα πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso μαζί με τη φωτογραφία μου, το όνομά μου, δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου ότι εγώ είμαι η σχέση του. Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο, από καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί μόνο τρεις φορές. Τρεις! Και ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας, άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, μου έχει κάνει την τιμή και φιλοξενείται στην εκπομπή μου. Τον σέβομαι πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά!

Για να καταλάβετε δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Τον πήρα την Τρίτη πρώτη φορά αν ξέρει κάτι, αν έχει ιδέα, πώς όλο αυτό ξεκίνησε. Δεν είχε! Στην πορεία ομολογώ και ευχαριστώ τις περισσότερες εκπομπές που δεν έπαιξαν στην είδηση αυτή τη φωτογραφία και το όνομά μου. Τα σάιτ, όμως, έπαιξαν την είδηση κανονικά. Φωτογραφίες, τίτλους, ονόματα, όλα.

Καταλαβαίνω ότι μια τέτοια είδηση αν ίσχυε να έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Κάνουμε την ίδια δουλειά και αν υπήρχε μία τέτοια είδηση και εμένα μπορεί να με ενδιέφερε να το παίξω στην εκπομπή μου! Όμως, κάνοντας ένα σωστό ρεπορτάζ οφείλεις να πάρεις τους εμπλεκόμενους να ρωτήσεις αν ισχύει πριν βάλεις τις φάτσες τους σε ένα πρωτοσέλιδο και τους κρεμάσεις στα περίπτερα. Και έχουν και παιδιά στην εφηβεία.

Και επειδή χρειάστηκε να κάνω μια πάρα πολύ άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου, θα παρακαλούσα πάρα πολύ όποιο σάιτ ή άλλο μέσο χρησιμοποίησε τη φωτογραφία μου και το όνομά του, να το αποσύρει. Ευχαριστώ», είπε.