«Θα μπορούσα να πω ότι είμαι...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το χαρακτήρα της

«Εγώ από την αρχή που ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά, την βλέπουμε να είναι οικοδέσποινα στη βραδινή εκπομπή ψυχαγωγίας, "Σπίτι με το Mega", για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Βέβαια, φέτος στο πλευρό της είναι και ο δημοφιλής ερμηνευτής και τραγουδοποιός, Μιχάλης Χατζηγιάννης (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν στην πρεμιέρα τους).

Η παρουσιάστρια, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην πρωινή εκπομπή "Fay's Time", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων μίλησε για το χαρακτήρα της, αλλά και τις σχέσεις της με τη Φαίη Σκορδά.

Οι δηλώσεις τους Ρούλας Κορομηλά στην εκπομπή "Fay's Time"

«Η Φαίη είναι ένα αγαπημένο μου κορίτσι, τη συμπαθώ ιδιαίτερα, μιλάμε συχνά και λέμε διάφορα. Είμαστε και οι δύο Υδροχόοι, τοι ίδιο ζώδιο. Με καταλαβαίνει και την καταλαβαίνω, ξέρει ότι είμαι δίπλα της και στα δύσκολα και στα πολύ γλυκά της. Είμαστε και εμείς οι Υδροχόοι κάνουμε υπομονή, μιλάμε διά της σιωπής.

Εγώ ήμουν επιλογή του Χατζηγιάννη, όχι αυτός δική μου. Είδα στον Μιχάλη τόσα θετικά στοιχεία, που πραγματικά μου δημιουργούν ενθουσιασμό και θαυμασμό. Έχουμε καταφέρει να κοιταζόμαστε στα μάτια και ξέρουμε, τι θέλει ο ένας από τον άλλο. Ελπίζω όλα αυτά τα θετικά να εξελιχθούν, υπάρχει μία πολύ καλή επαγγελματική έλξη μεταξύ μας. Δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου, ελπίζω όλο αυτό να εξελιχθεί σε μία πολύ δυνατή φιλία.

Εγώ από την αρχή που ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση ζούσα σε έναν ουρανό απόλυτης ελευθερίας. Δεν θεωρώ, ότι η δημοσιότητα και η αναγνωρισιμότητα με έχουν επηρεάσει και με έχουν αλλάξει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος, απλά πλέον σκέφτομαι λίγο πιο σοφά.

Θα μπορούσα να πω, ότι είμαι λίγο πιο εγκρατής, που δεν θα έπρεπε, γιατί πάντα θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να λέω την αλήθεια μου και δεν με ενδιαφέρει πώς εκλαμβάνεται και πώς ερμηνεύεται αυτό. Δεν κάνω σχέδια για το μέλλον, αυτή είναι η αρχή μου. Ζω το τώρα και το ζω στο έπακρο», εξομολογήθηκε η δημοφιλής παρουσιάστρια την κάμερα της εκπομπής.