«Ο Χίτλερ μπροστά της είναι αρνί...» - "Κόλαφος" για ακόμα μία φορά ο Γιάννης Μπέζος

«Γίνεται σαν τη μάφια...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, είναι ένας από τους ανθρώπους του θεάματος, που έχει αποδείξει, ότι δε "μασάει" τα λόγια του. Δεν είναι λίγες οι φορές, που έχει διχάσει με τα λόγια του και έχει προκαλέσει αντιπάθειες, κάτι που τον ίδιο, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν, δεν τον απασχολεί (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα).

Ο ηθοποιός πρόσφατα, παραχώρησε μία συγκλονιστική και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, "Καλύτερα Αργά", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Action24, και τη γνωστή δημοσιογράφο, Αθηναΐδα Νέγκα. Μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για την ύπαρξη της ανδρικής ευαισθησίας, αλλά και την ελληνική οικογένεια.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Μπέζου στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά"

«Υπάρχει ανδρική ευαισθησία. Είναι ευθύνη των ανθρώπων να την εκφράσουν. Οι μαμάδες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Ο Χίτλερ μπροστά της είναι αρνί, μπροστά στην ελληνική οικογένεια, είναι κάτι, που σε βάζει από κάτω. Είμαστε ένας λαός του ανατολικού τόξου που δίνει μεγάλη σημασία στην οικογένεια. Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή, γίνεται σαν τη μάφια.

Αυτό, λοιπόν, είναι καλό να το αποφεύγουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Να τη "σκοτώνουν" γρήγορα την οικογένεια, το λέω ρητορικά. Να τη "σκοτώσει" μέσα του. Να μην την έχει ανάγκη. Να μην αναφέρεται σε αυτό. Είναι πολύ μεγάλο θέμα των παιδιών, που δεν απογαλακτίζονται γρήγορα και εύκολα. Φταίνε και οι γονείς, που θέλουν να είναι συνέχεια πάνω από το παιδί, να το φροντίσουν και τελικά δημιουργούνται όλες αυτές οι στρεβλώσεις, και πλουτίζουν οι ψυχαναλυτές. Και τα ναρκωτικά πλουτίζουν με αυτά. Γιατί οι ουσίες είναι ένα υποκατάστατο του ονείρου, και όταν δεν αφήνεις τα παιδιά να ονειρευτούν, καταλήγουν εκεί. Όταν δεν αφήνεις τα παιδιά να ονειρευτούν καταλήγουν στα υποκατάστατα», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής ο αγαπημένος ηθοποιός.