«Χωρίς να με ενημερώσουν το πήρε μια άλλη τραγουδίστρια...» - Το ασύλληπτο περιστατικό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στα Madwalk

«Θύμωσα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Χωρίς να με ενημερώσουν το πήρε μια άλλη τραγουδίστρια...» - Το ασύλληπτο περιστατικό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στα Madwalk

Στο κανάλι του Fipster, στο Youtube, βρέθηκε καλεσμένη η Πηνελόπη Ανατασοπούλου. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πάθος της για την μουσική και αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στα Madwalk (δείτε εδώ τις φετινές εμφανίσεις).

Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τα Madwalk

«Το ότι δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, δε με πάει εκεί που θέλω. Τα βράδια κοιμάμαι πολύ ήσυχη αλλά δεν ξυπνάω ωραία το πρωί γιατί έχω ένα βάρος. Ξέρω που θέλω να βρίσκομαι και δεν είμαι εκεί που βρίσκομαι, αυτό με πονάει. Κάθε φορά που κάνω Live, που είναι κάτι που το γουστάρω ασύλληπτα πολύ, περνάω φανταστικά, ακούω πάρα πολύ καλά λόγια, την άλλη μέρα είμαι χάλια ψυχολογικά.»

«Θα σας πω γιατί. Βρίσκομαι πάντα με το ένα πόδι σε μια εμπορική πραγματικότητα την οποία δεν αποδέχομαι, δεν αναγνωρίζω και δε μου αρέσει και με το άλλο πόδι, στο underground που ανήκω. Το ένα δε βοηθάει το άλλο και έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία να κάνω κάποια πράγματα καλά, χωρίς να έχω δισκογραφία.»

«Αυτό με πονάει πολύ. Και γιατί δεν έχω δισκογραφία; Γιατί δεν έχω δεχτεί ποτέ, όσα τραγούδια κι αν μου έχουν έρθει να τα αγοράσω, αν ήταν κάποιου άλλου. Δεν έχει εμφανιστεί κάποιος να μου πει, "Ρε Πηνελοπάρα, πάρε ρε φίλε, αυτό είναι για σένα, θα σου ταιριάζει πολύ". Δεν έχει συμβεί αυτό.»

«Έγινε κάτι πρόσφατα στα Madwalk συγκεκριμένα. Μου προτάθηκε να κάνω ένα act. Δέχτηκα με χαρά, και συζητήσαμε να βρούμε ένα τραγούδι που θα ταιριάζει και στους δυο μας, και λέω ότι αφού θα έχω την ευκαιρία να κάνω κάτι μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κοινό, συμφώνησα. Όταν μου έφερε το τραγούδι, έπαθα σοκ όταν το άκουσα. Δε μου άρεσε καθόλου και πολύ ευγενικά του το είπα.»

«Χωρίς να με ενημερώσουν, δεν έχει να κάνει με τη διοργάνωση αλλά με καλλιτέχνη, πήρε μια άλλη τραγουδίστρια χωρίς να μου το πει. Θύμωσα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν ήξερα ότι το τραγούδι είναι πάνω από τη συνεργασία. Με πλήγωσε βαθιά γιατί δε με ενημέρωσε κιόλας»

Δείτε εδώ το βίντεο: