«Απολύτως αποκαρδιωτικά όλα αυτά που...» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Νίκο Κοκλώνη

Αναφορικά με την κακοποίηση Xάσκι στην Αράχωβα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Απολύτως αποκαρδιωτικά όλα αυτά που...» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Νίκο Κοκλώνη

Σάλο και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση με τον κακοποιημένο Oliver στην Αράχωβα, καθώς ο ιδιοκτήτης του κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό Χάσκι και σεξουαλική παρενόχληση με αιχμηρό αντικείμενο (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Δυστυχώς ο άτυχος Oliver κατέληξε, με τον άνθρωπο, που ζούσε μαζί του να είναι συντετριμμένος και παράλληλα εξοργισμένος, αναζητώντας τον δράστη, του οποίου τα ίχνη δεν έχουν βρεθεί για την ώρα. Να σημειωθεί εδώ, ότι ξηλώθηκαν οι κάμερες από το σημείο, που φέρεται να έγινε η κακοποίηση.

Η τοπική κοινωνία της Αράχωβας παρακολουθεί τις εξελίξεις με θλίψη, ενώ παράλληλα μεγάλο είναι το κύμα οργής και συμπαράστασης στα social media. Με τη σειρά του ο Νίκος Κοκλώνης έκανε ένα tweet την Πέμπτη 7/12 καταδικάζοντας την απάνθρωπη αυτή πράξη.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το κακοποιημένο Xάσκι στην Αράχωβα

«Απολύτως αποκαρδιωτικά όλα αυτά που μαθαίνουμε για την κακοποίηση του Χάσκι στην Αράχωβα. Κάθε ζώο αξίζει αγάπη, φροντίδα και σεβασμό. Πρέπει να είμαστε μαζί για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ευημερία αυτών των αθώων πλασμάτων. #StopAnimalAbuse #Arachova" #ΑΡΑΧΩΒΑ», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Ζαρίφη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Κάποια σκυλάκια δεν στάθηκαν, δυστυχώς τόσο τυχερά, όσο ο Πίνατ. Πρέπει και απαιτεί όλη η ελληνική κοινωνία δικαίωση για τον Όλιβερ. Ακούμε τραγικές περιγραφές, για το τι συνέβη σε αυτόν τον σκύλο ορόσημο για την Αράχωβα, πρέπει να ανοίξουν στόματα και πρέπει σε λίγο χρονικό διάστημα να μάθουμε, ποιος είναι ο υπαίτιος του προβλήματος. Δεν θα χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους, θα πω ότι είναι επικίνδυνοι για όλους μας και πάνω από όλα για τα κατοικίδιά μας, που είναι σαν οικογένεια μας! Δικαίωση για τον Όλιβερ!», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δικαίωση για τον Όλιβερ και μη ξεχνάμε ότι το θέμα μας είναι ο σκύλος και η αποτρόπαια πράξη. Όχι ό,τι συμβαίνει γύρω στην κοινωνία, πρέπει να στιγματίζεται μία συγκεκριμένη κοινωνία. Πρέπει να σταθεί η κοινωνία πάνω στο αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε, να βρεθεί ο ένοχος και να υπάρχει λύση. Είμαστε χώρα με νόμους και όποιος γνωρίζει να ανοίξει το στόμα του. Κι όχι αυτό που συμβαίνει, το μπάχαλο, που κάποιος λέει "είδα κάτι". Να πας με το όνομά σου στις Αρχές και να τα πεις. Αυτή η Τανζανία που γίνεται στα social που ο καθένας γράφει και κατηγορεί, είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί έχουν ανοίξει στόματα, και έχουν μαθευτεί πράγματα κατά καιρούς. Δεν γίνεται κάποιος να γράφει ασυναρτησίες, επειδή ο ψυχικός κόσμος του δεν είναι καλά, και μπορεί να κατηγορήσει κάποιον άνθρωπο που ενδεχομένως, δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Πρέπει να βοηθάμε και να λέμε τη γνώμη μας. Δεν πρέπει να κατηγοριοποιούμε, να σηκώνουμε το δάχτυλο και να κάνουμε cancel! Πρέπει οι Αρχές να πάρουν επιτέλους θέση! Είμαστε μία χώρα που έχουμε νόμους», συμπλήρωσε το μοντέλο και κατέληξε στην εκπομπή "Οδός Ζαρίφη 2".