«Δεν μας νοιάζει που είπε ότι δεν ισχύει, εμείς το λέμε» - Η δήλωση του Φώτη Σεργουλόπουλου για τη φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου

«Εγώ δεν είμαι… ούτε παρουσιάστρια, ούτε με τον Σεβαστίκογλου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μας νοιάζει που είπε ότι δεν ισχύει, εμείς το λέμε» - Η δήλωση του Φώτη Σεργουλόπουλου για τη φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου

Το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με την φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με γνωστή παρουσιάστρια θέλησαν να σχολιάσουν και να σατιρίσουν στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά το πρωί της Πέμπτης 7/12.

Οι δυο τους έκαναν ένα σκετσάκι, αλλάζοντας το όνομα του ηθοποιού, πετώντας υπονοούμενα για όσα γνωρίζουν για την σύντροφό του, μέσα στο πλαίσιο της πλάκας φυσικά, για όλο τον ντόρο που δημιουργήθηκε από τα media όλες αυτές τις μέρες.

Ο επικός διάλογος Μελιτά & Σεργουλόπουλου για την φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου

«Ο γνωστός ηθοποιός, ο Σεβαστίκογλου, αποκαλύφθηκε ότι έχει σχέση με μία κοπέλα από τον χώρο μας. Το ήξερα από τον προηγούμενο Ιανουάριο, αλλά δεν μίλαγα... Δεν ήθελα να μπω μέσα στο σπίτι του», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

«Ο Σεβαστίκογλου; Εγώ το ήξερα αλλά δεν ήθελα να μιλήσω, το ήξερα από τον Αύγουστο. Γιατί δεν μίλαγες; Αν ήξερες κάτι, θα έπρεπε να το πεις», της απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε:

«Από τον χώρο μας είναι; Τι είναι μοντέζ, εικονολήπτρια; Είναι παρουσιάστρια; Ααα… καλημέρα και πάλι». «Όχι! Εγώ το ήξερα, αλλά δεν το έλεγε, το είχα ακούσει σε κάτι ταβέρνες...», συνέχισε η συνάδελφός του, με τον παρουσιαστή να επιμένει: «Θα αφήσουμε υπονοούμενα για το ποια είναι η παρουσιάστρια….»

«Εγώ δεν είμαι πάντως...», απάντησε η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε γελώντας: «Καλημέρα και τούμπαλιν. Δεν μας νοιάζει που είπε ότι δεν ισχύει, εμείς το λέμε. Εγώ δεν είμαι… ούτε παρουσιάστρια, ούτε με τον Σεβαστίκογλου. Οπότε ξεγράψτε με εμένα, πηγαίνετε αλλού να τα βρείτε».

Δείτε επίσης: «Ανακαλέστε ρητώς! Ζητήστε συγγνώμη από τα ανήλικα τέκνα μου» - Η επιστολή του Γιάννη Στάνκογλου μέσω του δικηγόρου του περί σχέσης με γνωστή παρουσιάστρια