«Δεν έρχεται ένα πράγμα μόνο του, ήταν η αφορμή το...» - Η εξομολόγηση του Κώστα Κόκλα για το πρόβλημα της υγείας του

«Εγώ έφταιγα για το χωρισμό μας με την πρώην σύζυγό μου...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Δεν έρχεται ένα πράγμα μόνο του, ήταν η αφορμή το...» - Η εξομολόγηση του Κώστα Κόκλα για το πρόβλημα της υγείας του

Ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Κόκλας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και παραχώρησε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου. Κατά τη διάρκεια, της συζήτησης που είχε ο ηθοποιός με το δημοσιογράφο, μίλησε για αυτόν και η πρώην σύζυγός του και μητέρα του γιου του, Κατερίνα Σούλη.

Ο καλλιτέχνης, που έχει χαράξει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στο χώρο της υποκριτικής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με το γιο του, αλλά και στο πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε (δείτε εδώ τι είχε πει στο παρελθόν για αυτό).

Η εξομολόγηση του Κώστα Κόκλα για το γιο του και το πρόβλημα υγείας, που πέρασε

«Ήταν ο λόγος που αγάπησα τις γυναίκες και τις θαυμάζω και τις έχω ψηλά, τις έχω εξιδανικεύσει. Μεγάλωσα ανάμεσα σε πατρόν, σε υφάσματα, σε γυναίκες που άλλαζαν, στο κέφι τους, στο πως με φρόντιζαν. Όλα αυτά με έκαναν να τις θαυμάζω και να τις αγαπάω. Και έχω καλές σχέσεις με όλες μου τις πρώην, και τις σχέσεις, και τις συζύγους μου. Ανάλογα το πως εννοείς το πολύ καιρό, γιατί ήμουν 10 χρόνια με την κάθε σύζυγο και ήμουν πιστός. Έφευγα, όταν δεν μπορούσα να είμαι πια στη σχέση και ήξερα, ότι δεν έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε στον άλλον άνθρωπο. Είναι μια καθημερινή προσπάθεια που είναι να κάνεις και να αποδεικνύεις ότι αυτό είναι αλήθεια», είπε αρχικά ο ηθοποιός για τη σχέση του με τις γυναίκες.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός, και μετά την προβολή της συνέντευξη της πρώην συζύγου του, αναφέρθηκε στο γιο του και τη σχέση, που έχουν αναπτύξει, «Εγώ έφταιγα για το χωρισμό μας με την πρώην σύζυγό μου, πάντα εμείς φταίμε. Λέμε εφηβεία και τρομάζουμε, αλλά και εμείς έφηβοι ήμασταν δεν πάθαμε τίποτα. Είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος που αν έχεις σωστούς ανθρώπους γύρω σου και σε στηρίξουν και σε ακούσουν τι λες μπορεί να είναι χρήσιμη περίοδος για σένα. Τι καλύτερο για έναν πατέρα να βλέπει το γιο του, και να τον καμαρώνει να μεγαλώνει. Του αρέσει πολύ η παρέα γιατί γελάμε πολύ οι δύο μας, έχουμε ίδιο χιούμορ. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο μαζί, μαγειρεύουμε μαζί. Ο γιος μου είναι πιο οργανωμένος από μένα, είναι καλός στα μαθηματικά και μακάρι, να πάει καλά μπας και μείνει κάτι στην οικογένεια».

«Δεν νιώθω, ότι μπήκα στο τελευταίο κομμάτι, αλλά το βλέπω να έρχεται. Είναι σκληρή η μοναξιά, ειδικά για ανθρώπους που έχουν μάθει να είναι με πολλούς ανθρώπους μαζί, με συναδέλφους στο θέατρο και την τηλεόραση. Κάποια στιγμή τα φώτα σβήνουν και τα πράγματα είναι πιο ήρεμα, γιατί και εσύ δεν έχεις αντοχές και μένεις μόνος σου. Οπότε εκεί θεωρώ, ότι θα χρειαστώ το κομμάτι της συντροφικότητας. Το θέμα είναι να προσέχω τον εαυτό μου και να μπορώ να είμαι σε φάση ναπροσφέρω την συντροφιά μου σε κάποιον άνθρωπο και όχι μόνο να μου προσφέρει τη φροντίδα του», πρόσθεσε για την προσωπική του ζωή και το μέλλον.

Τέλος, κατέληξε για την περιπέτεια της υγείας του, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, «Δεν έρχεται ένα πράγμα μόνο του, ήταν η αφορμή το ισχαιμικό επεισόδιο. Ήμουν τυχερός, γιατί μόλις έγινε μέσα σε ένα τέταρτο πήγα στον γιατρό, ήταν ένα καμπανάκι και επιλύθηκε. Ήταν θέμα τύχης, γιατί θα έπαιρνα το σκάφος την επόμενη μέρα. Από τη στιγμή που θα είσαι τυχερός και θα τη γλιτώσεις, θα σου χτυπάει το καμπανάκι και θα αναθεωρήσεις τη ζωή σου, θα βγάλεις πράγματα από τη ζωή σου, τη διατροφή σου. Η αξία που έχει ο εαυτός σου και πρέπει να τον προσέχεις, γιατί δεν είσαι μόνος σου. Έχουμε τα παιδιά και τα πηγαίνουμε στα μπαλέτα, τα κολυμβητήρια και νομίζουμε, ότι έτσι θα είναι η ζωή μας. Αλλά δεν θα είναι, αυτό περνάει».