Happy Day: Επέστρεψε στο πλατό ο Δημήτρης Παπανώτας - Ο Φραγκολιάς τον υποδέχτηκε με κράνος μηχανής και γάντια

Επικές στιγμές γέλιου!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Επέστρεψε στο πλατό ο Δημήτρης Παπανώτας - Ο Φραγκολιάς τον υποδέχτηκε με κράνος μηχανής και γάντια

Μπορεί η εβδομάδα να ξεκίνησε χωρίς τον Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ανακοινώνει πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, ωστόσο, έκλεισε με τον δημοσιογράφο να επιστρέφει στο πλατό, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα.

Να σημειώσουμε πως δεν πέρασε και πολύ ήπια τον κορωνοϊό, καθώς όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή μιλώντας μέσω skype, είχε δυσκολία με το αναπνευστικό, ενώ είχε και βήχα - δείτε εδώ.

Η επιστροφή του Παπανώτα στο Happy Day

Σήμερα Παρασκευή 8/12 λοιπόν, ο Δημήτρης Παπανώτας γύρισε και πάλι στους δέκτες μας φανερά ανανεωμένος. Η υποδοχή μάλιστα που του έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν επική!

Συγκεκριμένα, το μοντέλο καθυστέρησε να μπει στο πλατό καθώς... φοβόταν ότι θα κολλήσει από τον συνεργάτη του! Έτσι λοιπόν, θέλοντας να κάνει χιούμορ, φόρεσε το μπουφάν της μηχανής του, τα γάντια του, αλλά και το κράνος του και έκατσε δίπλα του.

Λίγα λόγια για την καριέρα του

Ήταν παρουσιαστής της πρωτοποριακής εκπομπής για την τηλεόραση στην Ελλάδα που πρόβαλε ο σταθμός "new" «Μύθοι και πραγματικότητα» η οποία ήταν η πρώτη εκπομπή life style με καλλιτεχνικά νέα και ειδήσεις για τους ανθρώπους της showbiz .

Ο Δημήτρης Παπανώτας παρουσίαζε επίσης και τα πρώτα δελτία ειδήσεων του σταθμού ενώ μετά ακολούθησε το Star και ο Alpha όπου μέχρι το Χειμώνα του 2011 ήταν πανελίστας στο Κους-Κους το μεσημέρι.