«Διέκοψα την εγκυμοσύνη γιατί δεν ήθελε το παιδί ο σύντροφός μου» - Ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει για πρώτη φορά

«Όταν μετά από δέκα χρόνια σχέσης, ο άνθρωπος αυτός δεν ήθελε το παιδί, κατάλαβα ότι δεν θέλει ούτε εμένα. Άρα πήρα την απόφαση να χωρίσω»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP
Φωτογραφία αρχείου NDP

Χρόνια ηθοποιός, ωστόσο πάντα ανεβαίνει στη σκηνή με… δημιουργικό άγχος. Ο λόγος για την Μαρία Αντουλινάκη ή, αλλιώς, την γνωστή σε όλους «Αγορίτσα» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Με αφορμή την συμμετοχή στην παράσταση «Για μια ζωή» στο θέατρο Πειραιώς 131 η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και το περιοδικό Λοιπόν, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πράγματα για την προσωπική της ζωή που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα, όπως πως είχε διακόψει μια εγκυμοσύνη στο παρελθόν...

Η εξομολόγηση της ηθοποιού Μαρία Αντουλινάκη

Μαρια Αντουλινάκη διακοπή εγκυμοσύνης

Ψάχνοντας για εσάς, βρήκα ότι δεν έχετε παντρευτεί ποτέ, είναι αλήθεια;

Όχι, δεν έχω παντρευτεί. Ήταν πολύ συνειδητή επιλογή, δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Θα με ενδιέφερε να έχω ένα παιδί και έναν σύντροφο, αλλά πια αυτό έχει περάσει.

Φτάσατε ποτέ κοντά στο να κάνετε ένα παιδί;

Ναι, φυσικά. Διέκοψα όμως την εγκυμοσύνη, γιατί δεν ήθελε το παιδί τότε ο σύντροφός μου. Μετά από αυτό, δεν με ενδιέφερε ούτε η σχέση. Όταν μετά από δέκα χρόνια σχέσης, ο άνθρωπος αυτός δεν ήθελε το παιδί, κατάλαβα ότι δεν θέλει ούτε εμένα. Άρα πήρα την απόφαση να χωρίσω.

Σκεφτήκατε να κρατήσετε το παιδί και να το μεγαλώσετε μόνη σας;

Το σκέφτηκα, αλλά ήμουν σε οικονομική ανέχεια, ήμουν πολύ δύσκολα. Δεν είχα ούτε την οικογένειά μου να με στηρίξει, για να κρατήσω μόνη μου αυτό το παιδί, κάτι που θα το ήθελα. Νομίζω τώρα έτσι όπως το σκέφτομαι, ευτυχώς που δεν το κράτησα μόνη μου, γιατί όταν φέρνεις ένα παιδί, θα πρέπει να μπορείς να του προσφέρεις τα βασικά. Εγώ πέρασα στιγμές που δεν είχα εγώ να φάω, τι θα γινόταν με αυτό το παιδί; Δεν ζούμε σε ένα κράτος πρόνοιας που να στηρίζει τις ανύπαντρες μητέρες με επιδόματα, ώστε να μπορούν να επιβιώσουν.

Δείτε εδώ ποια άλλη επώνυμη Ελληνίδα αποκάλυψε σχετικά πρόσφατα πως απέβαλε ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή.