«Σε περιμένω να μου μάθεις το κουπλέ από το...» - Η πρόκληση του Γιώργου Μαζωνάκη στη Βίκυ Καγιά μπροστά από το πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Εντυπωσιακός ο στολισμός και φέτος

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Τις ευχές του για τα Χριστούγεννα μοίρασε ο Γιώργος Μαζωνάκης στους χιλιάδες ακολούθους του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που λατρεύει τα Χριστούγεννα, δημοσίευσε ένα βίντεο μπροστά από το στολισμένο δέντρο του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, κοινοποιεί αρκετά συχνά στα social media. βίντεο και φωτογραφίες τόσο σπό το κέντρο όπου εμφανίζεται όσο και από την καθημερινή του ζωή. Δεν είναι λίγες οι φορές, που μας έχει τραγουδίσει από το σαλόνι του σπιτιού του, έχει μαγειρέψει νόστιμες συνταγές, ενώ μας έχει πάρει μαζί του και στην θάλασσα.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκε 9 χρόνια μετά: Όλη η αλήθεια για το Gucci φόρεμα του Γιώργου Μαζωνάκη

H πρόκληση του Γιώργου Μαζωνάκη στη Βίκυ Καγιά

Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής εκτός από το πανυψηλο γέματο φωτάκια δέντρο του που μοιράστηκε με τους fans του, προκάλεσε και τη Βίκυ Καγιά να του μάθει το κουλπέ του γνωστού παιδικού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού "Ρούντολφ το Έλαφάκι".

«Χρόνια Πολλά !! Βίκυ Καγιά σε περιμένω να μου μάθεις το κουπλέ απο αυτό το τραγουδάκι…» έγραψε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Υπενθυμίζουμε ότι η Βίκυ Καγιά, παλαιότερα, έχει τραγουδίσει live, με τη συνοδεία πιάνου, το χριστουγεννιάτικο τραγούδι, στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα το βίντεο είχε γίνει viral.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανάρτηση του Γίωργου Μαζωνάκη που προκάλε πανικό στα σχόλια

Το μεσημέρι της Τρίτης 11/07/23, ο Γιώργος Μαζωνάκης, προκάλεσε μεγάλο χαμό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξαιτίας ενός βίντεο που ανέβασε. Στο βίντεο το οποίο δημοσίευσε, φαίνεται να οδηγεί το μηχανάκι του, ενώ παράλληλα τραβούσε βίντεο τον εαυτό του που τραγουδούσε το καινούργιο του τραγούδι. Η ανάρτηση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Το εν λόγω βίντεο σχολιάστηκε, επίσης, αρκετά, από τους followers του, οι οποίοι δεν δίστασαν ούτε στιγμή να τον ''δικάσουν'' , διότι το να τραβάει βίντεο ενώ οδηγεί και μάλιστα μηχανάκι εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους. Πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν ότι αυτό που κάνει είναι παραβίαση του Κ.Ο.Κ. Αρκετοί ήταν και αυτοί οι οποίοι τόνισαν το γεγονός ότι η γυναίκα που βρίσκεται πάνω στην μηχανή μαζί του δεν φοράει κράνος.

Δείτε εδώ τα σχόλια των ακολούθων του:

undefinedundefined