«Παύλο δεν μπορώ να συνεχίσω, συγνώμη...» - "Λύγισε" η Καινούργιου στο πλατό του Super Κατερίνα και έκοψε ρεπορτάζ που προβαλλόταν

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παύλο δεν μπορώ να συνεχίσω, συγνώμη...» -

Το τελευταίο διάστημα και ειδικά τα τελευταία χρόνια, η μια δυσάρεστη είδηση ακολουθεί την άλλη, με τις γυναικοκτονίες και τις δολοφονίες σκύλων να είναι δεκάδες. Μετά λοιπόν τις τελευταίες εξελίξεις για την κακοποίηση και θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα, στην εκπομπή Super Κατερίνα, μετέφεραν ακόμη μια είδηση θανάτωσης σκύλου.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν ακόμη ένας σκύλος δολοφονήθηκε στην περιοχή του Βόλου. Πρόκειται για έναν αδέσποτο σκύλο πολύ φιλικό, τον οποίο πρόσεχαν οι κάτοικοι. Δυστυχώς, άγνωστος τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Η στιγμή που η Καινούργιου ακούει την είδηση και "λυγίζει"

Έχοντας λοιπόν βγάλει στον αέρα της εκπομπής τον Παύλο Σταμόπουλο, πρόεδρο συλλόγου κτηνιάτρων Μαγνησίας και ξεκίνησε να μεταφέρει όλη την είδηση, η Κατερίνα Καινούργιου σοκαρισμένη θέλησε να περάσει στο επόμενο θέμα.

«Παύλο δεν μπορώ να συνεχίσω, συγνώμη... Δεν...», είπε αρχικά η παρουσιάστρια όταν άκουσε ότι το ζωάκι πυροβολήθηκε και βρέθηκε νεκρό. «Παύλο δεν μπορώ να συνεχίσω, συγνώμη, σε ευχαριστούμε πολύ. Θα πάω σε διαφημίσεις και ερχόμαστε σε λίγο» συνέχισε περνώντας σε διαφημίσεις.

Τι συνέβη στον Βόλο

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του magnesianews.gr, γυναίκα που φροντίζει αδέσποτα στα Πευκάκια του Βόλου, βρήκε τη μικρή Μπέλα σε χωράφι νεκρή. Το σώμα της ήταν γεμάτο σκάγια ενώ ένα σχοινί βρέθηκε δίπλα στον λαιμό της, στοιχείο που δείχνει πως ενδεχομένως ο δράστης της την έσυρε μέχρι εκεί όπου την παράτησε.

Η γυναίκα που βρήκε το άτυχο σκυλάκι ενημέρωσε τον Κτηνιατρικό Σύλλογο αλλά και την Αστυνομία. Αμέσως, οι Αρχές προχώρησαν σε αυτοψία, ενώ υπάλληλοι του Δήμου πήραν τη σορό της σκυλίτσας και τη μετέφεραν σε κτηνίατρο.

Σύμφωνα με τα μέχρις ώρας στοιχεία, ο σκύλος πυροβολήθηκε με σκάγια για πουλιά. Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η νεκροψία και το πόρισμα του κτηνιάτρου, ενώ εφόσον έγινε και σχετική καταγγελία στην αστυνομία, η οποία θα προωθηθεί στην αστυνομία και αναλόγως τα ευρήματα θα κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.