Δήμητρα Ματσούκα: Το πρώτο της ταξίδι μετά το γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Πού πήγε;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε πριν από μία εβδομάδα (Παρασκευή 1/12), ένα από τα πιο λαμπερά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο λόγος, φυσικά, για τη δημοφιλή ηθοποιό, Δήμητρα Ματσούκα, και τον επί εφτά συναπτά έτη σύντροφό της, Πέτρο Κόκκαλη. Το ζευγάρι είχε από κοινού αποφασίσει να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, όταν θα συμπλήρωναν τα εφτά χρόνια κοινής πορείας, κάτι που έγινε σε μία πολύ λαμπερή τελετή στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου του Ραγκαβά, στην Πλάκα (δείτε εδώ εικόνες από το γάμο τους).

Παρόλα αυτά, οι δυο τους συνεχίζουν να κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που δεν είναι πάντα εφικτό. Από τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν στα ειδησεογραφικά μέσα, το ζευγάρι αμέσως μετά από το γάμο τους επέστρεψαν ευθύς στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η ηθοποιός στο θέατρο και ο επιτυχημένος πολιτικός και επιχειρηματίας στην Ευρωβουλή, με αποτέλεσμα να μην έχουν πραγματοποιήσει και το "Ταξίδι του Μέλιτος".

Βέβαια, η ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό από την πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", και η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" πρόσφατα κι μίλησε και στις κάμερες.

Το πρώτο ταξίδι της Δήμητρας Ματσούκα μετά το γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Η ηθοποιός βρέθηκε στο αεροδρόμιο, προκειμένου να επισκεφθεί το σύζυγό της στις Βρυξέλες, όπου εργάζεται. «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Θα συνεχίσετε να με λέτε, όπως με ξέρετε, δε θα με λέτε κυρία Κόκκαλη», είπε στην κάμερα της εκπομπής και έφυγε γρήγορα, προκειμένου να μην πει κάτι παραπάνω σχετικά με την προσωπική της ζωή.