Ασύλληπτο ξέσπασμα κατά της Αφροδίτης Γραμμέλη: «Νομίζει ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη»

«Σήμερα πες μου την επιτυχία της. Η Μελέτη τα χρεώνεται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσου, βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 8/12 ο Θοδωρής Ρακιτζής. Μαζί με την Ελένη Τσολάκη και τους συνεργάτες της λοιπόν, είχαν μια συζήτηση για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τις εκπομπές της φετινή σεζόν.

Κάποια στιγμή λοιπόν, μίλησαν για την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή Mega Καλημέρα, η οποία φημολογείται πως κόβεται μετά τα Χριστούγεννα - δείτε εδώ την τοποθέτηση της ίδιας.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Ρακιτζή

«Εδώ υπάρχει μια παρεξήγηση. Επειδή όλοι έχουμε λόγο καθισμένοι σε ένα πάνελ και λέμε πράγματα, ξαφνικά κάποιοι αισθάνονται Μενεγάκη. Θα πρέπει να ξέρουμε το εξής...ο παρουσιαστής έχει τον τίτλο της εκπομπής επάνω του και μαζί μπαίνει, μαζί φεύγει, ή επιτυχημένα, ή αποτυχημένα. Όλοι οι άλλοι γύρω γύρω είμαστε στη χημεία της Ελένης Τσολάκη πχ. Πρέπει να συμφωνήσει η παρουσιάστρια, να έχει μια ομάδα που θα την βοηθήσει και θα πουσάρει όλη την κατάσταση, για να μπορεί μια εκπομπή να πάει καλά. Εάν πιστεύεις στην παρουσιάστρια, τότε δικαιούσαι να κάθεσαι εκεί.

Ο παρουσιαστής και η παρουσιάστρια χρεώνονται τα πάντα. Εάν γίνει μια πατάτα... Δεν μπορώ εγώ να το παίζω Αρναούτογλου, όταν εγώ είμαι υπό της Τσολάκη. Δεν είμαι παρουσιαστής. Αυτός που αποφασίζει θα πρέπει να κοιτάξει να ταιριάζει ο παρουσιαστής με τους υπόλοιπους που είναι δίπλα και αυτοί που είναι δίπλα να στηρίζουν την παρουσιάστρια να πάει καλά η εκπομπή και κερδίζουμε όλοι.

Όταν κλείνει μια εκπομπή, οι περισσότεροι πανελίστες το 90% έχουν δουλειά, οι περισσότεροι παρουσιαστές, με τη σφραγίδα της επιτυχίας ή της αποτυχίας, πάνε ανάλογα. Έχω δει πολλούς αποτυχημένους πάντα με δουλειά και πολλούς επιτυχημένους να είναι απ’ έξω» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Ρακιτζής και επικράτησε μια μικρή ένταση στο πλατό.

«Υπάρχει ιεραρχία. Η Γραμμέλη την αμφισβητεί, νομίζει ότι είναι η Μενεγάκη. Κάθε μέρα κρινόμαστε. Σήμερα πες μου την επιτυχία της κ. Γραμμέλη. Η Μελέτη τα χρεώνεται, όχι η Γραμμέλη», ανέφερε και ξέσπασε.