«Βγήκε ο πατέρας σου και είπε ότι δεν θα πάει καλά το...» - Η "άβολη" ερώτηση του Λιάγκα στον Γιώργο Αλκαίο

Η αφοπλιστική του απάντηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Βγήκε ο πατέρας σου και είπε ότι δεν θα πάει καλά το...» - Η

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αλκαίος το πρωί της Παρασκευής 8/12, στην εκπομπή Το Πρωινό όπου βρέθηκε καλεσμένος. Μιλώντας, στον Γιώργο Λιάγκα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε διάφορες κρυφές πτυχές της ζωής του (δείτε εδώ ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε το τραγούδι).

Με αφρομή τις δηλώσεις του πατέρα του τραγουδιστή στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια άβολη ερώτηση. Ωστόσο ο Γιώργος Αλκαίος φάνηκε αρκετά ψύχραιμος και μάλιστα η απάντηση του ήταν αφοπλιστική.

Η "άβολη" ερώτηση του Λιάγκα στον Γιώργο Αλκαίο

«Βγήκε ο πατέρας σου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είπε ότι δεν θα πάει καλά το σχήμα με την Έλντα Πανοπούλου, γιατί δεν θα έχει απήχηση στη νεολαία» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο καθένας έχει την άποψή του, υπάρχει ελεύθερη βούληση και υπάρχει το αν θα ασχοληθείς με αυτό το πράγμα ή όχι. Εμένα προσωπικά, αυτό που πάω να κάνω τώρα με την Έλντα μου δίνει χαρά» απάντησε ο Γιώργος Αλκαίος.

«Να σου πω και μια ατάκα που είναι λίγο αστεία. Γιατί, ποιος πάει καλά;» σημπλήρωσε γελώντας ο Γιώργος Αλκαίος.

Δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο:

Ο λόγος που ο Γιώργος Αλκαίος αποφάσισε να απομονωθεί στη Μήλο

«Όταν παρατηρείς τα σημάδια – γιατί η εποχή είναι της γρηγοράδας – σε οδηγούν κανονικά εκεί που πρέπει να φτάσεις. Τελείωσα την Eurovision, έχασα τη γιαγιά μου, ήταν μία πολύ περίεργη και δύσκολη κατάσταση, γιατί χτύπησε διαφορετικό νεύρο απ’ ότι περίμενα»

Και μπαίνοντας σε μια τέτοια κατάσταση είπα ότι δεν έχω να πω κάτι άλλο. Έχω κάνει τα άλμπουμ μου, έχω πάρει χρυσούς, πλατινένιους δίσκους, έχω κάνει καταπληκτικές αποτυχίες, έχω κάνει εξαιρετικές επιτυχίες… Τα έχω ζήσει όλα. Η πρώτη χρονιά ήταν απεγκλωβισμός, πέρασα πολύ ωραία. Μετά μπήκε στη ζωή μου το διάβασμα και είχα πράγματα να ασχοληθώ. Είχα “πετάξει” τα πράγματα του στούντιο στην αποθήκη και είπα “δεν θα τα ανοίξεις!”», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος είχε μιλήσει παλιότερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη