«Υπάρχουν μέρες που έχω ξυπνήσει με κλάματα και...» - Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τη διαχείριση των συναισθημάτων της

«Συχνά με απασχολούν τα προσωπικά μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Υπάρχουν μέρες που έχω ξυπνήσει με κλάματα και...» - Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τη διαχείριση των συναισθημάτων της

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα στην εκομπή Στούντιο 4, όπου βρέθηκε καλεσμένη την Παρασκευή 8/12. Η παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της Πάμε Δανάη αλλά και τις δυσκολίες που έχει περάσει ανά διαστήματα.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και για τη "σκληρή" κριτική και τα άδικα σχόλια που έχει δεχτεί: «Με έχουν κρίνει άδικα αλλά παλεύω να μην το κάνω σημαία αυτό. Οποιαδήποτε κριτική είναι άδικη αν είναι κάτι το οποίο τυχαία δεν είσαι εσύ. Δηλαδή όποιος κρίνει έναν άνθρωπο επειδή είναι γκέι, ενώ ο ίδιος τυχαία δεν είναι γκέι, είναι άδικο.Όποιος κρίνει έναν άνθρωπο γιατί φοράει γυαλιά ή έχει στραβό πρόσωπο, γιατί έχει κιλά ή είναι αδύνατος, είναι άδικο. Δεν μπορείς να κρίνεις κάτι! Είναι σαν να βγω και να πω "α, τι τραγικό που ο ουρανός είναι γαλάζιος". Μα τι να κάνω χρυσέ μου; Στην αρχή με έφτασε στα άκρα μου...» (δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε).

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα

«Υπάρχουν μέρες που έχω ξυπνήσει με κλάματα και δεν μπορώ να πάω στην εκπομπή. Μέρες που δεν μπορώ να πάω στην εκπομπή, δεν μπορώ να ανασάνω και λέω: "Παιδιά, πάρτε το πάνω σας σήμερα, βοηθήστε με. Δεν είμαι καλά"», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

«Δεν σημαίνει ότι τα έχουμε όλα λυμένα. Συχνά με απασχολούν τα προσωπικά μου, κάτι οικογενειακό, μια ασθένεια ενός ανθρώπου που αγαπάω. Μπορεί να με πάρουν και να μου πουν ότι έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος. Πέρυσι έχασα τη γιαγιά μου και βγήκα κανονικά στην εκπομπή. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να ξεχάσουν τα δικά τους θέματα» ανέφερε μεταξύ άλλων

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το παράπονο της Δανάης Μπάρκα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Γρηγόρη, δεν βλέπεις την εκπομπή; Τέσσερα χρόνια σε κυνηγάμε, δεν σε βλέπουμε, δεν σε βρίσκουμε, δεν έχει στασιά ο ποπός μας σε αυτή την εκπομπή και δεν μας βλέπεις…Τσάμικα έχουμε χορέψει. Δεν έχω κρατήσει όρθιο τον Απόστολο Γκλέτσο με την 12ποντη τακούνα; Μηνίσκο έπαθα. Δεν έχουμε κάνει, Γρηγόρη, ελεύθερη πτώση; Δεν έχουμε κάνει παρά πέντε; Έχουμε κατέβει ποτάμια... Γρηγόρη, ποιες εκπομπές βλέπεις; Γρηγόρη, πώς ξεκινάει εδώ η εκπομπή; Χορεύουμε! Στεναχωρήθηκα!», είπε αρχικά η παρουσιάστρια στην εκπομπή της πριν απο λίγες ημέρες.

«Τέσσερα χρόνια τον παίρνουμε τον Γρηγόρη και όχι πιεστικά. Το ότι εγώ γνωρίζω έναν άνθρωπο, σέβομαι πάρα πολύ την ιδιωτικότητά του και δεν θέλω ποτέ να το εκμεταλλευτώ και να πω ότι "σε ξέρω 20 χρόνια, έλα και μίλα μου". Τον έχουμε πάρει, ενώ υπάρχει αγάπη, είναι αμφίδρομο, και δεν… Εγώ έχω πάει δύο φορές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα του κρατήσεις κακία».