Χωρίς τον Μάστορα σε πάρτι - Με χρυσό μίνι φόρεμα κορσέ και ψηλοτάκουνες γόβες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στον Λυκαβηττό

Όλοι γυρνούσαν και την κοιτούσαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε το βράδυ της Πέμπτης 7/12 σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο στον Λυκαβηττό και το φόρεμα που επέλεξε να βάλει τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Είναι χρυσό και το επάνω μέρος έχει σχήμα κορσέ, τονίζοντας τη λεπτή της μέση. Έχει μακριά μανίκια και ακριβώς επειδή είναι μίνι, η ίδια θέλησε να το ταιριάζει με μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες. Σήκωσε τα μαλλιά της ψηλά σε κότσο, αφήνοντας μερικές τούφες να πέσουν στο πρόσωπό της και έκανε έλα γήινο μακιγιάζ, κάνοντας τους πάντες γύρω της να μιλούν για εκείνη.

Δείτε επίσης: Με τζάκι και μεγάλες τζαμαρίες: Το σπίτι που μένει ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η λαμπερή εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη σε βραδινή της έξοδο

Καληφώνη party

Καληφώνη χριστουγεννιάτικο party

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από ένα χρόνο σχέσης με τον Χρήστο Μάστορα

Είναι μαζί εδώ κι ένα χρόνο και είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στην ελληνική showbiz! Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μετά από μια δύσκολη σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν - όπως έχει πει και η ίδια αρκετές φορές - φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στα μάτια του γνωστού τραγουδιστή, όπως αντιστοίχως και ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας στα δικά της μάτια...

Το ζευγάρι μπορεί να είναι μαζί περίπου ένα χρόνο αλλά ποτέ ξανά οι κάμερες δεν τους είχαν πετύχει σε κάποια κοινή νυχτερινή τους έξοδο... Ούτε σε κάποια πρωινή τώρα που το σκεφτόμαστε (χαχα). Γενικά, τόσο ο Χρήστος Μάστορας όσο και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι της λογικής πως τα προσωπικά μένουν μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε μαζί με την Αναστασία, να διασκεδάζουν Ακτή Πειραιώς, όπου τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Μάστορας Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας επέλεξαν να μη καθίσουν δίπλα δίπλα, βάζοντας την τραγουδίστρια Αναστασία ανάμεσά τους ενώ όταν είδαν τα φλας των φωτογράφων ξενέρωσαν τόσο πολύ που είναι ολοφάνερο και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Καληφώνη Μάστορας σχέση

Καληφώνη μάστορας χωρισμός

Το γνωστό μοντέλο ξεκίνησε να κοιτάζει στο κινητό του για να μπορέσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του ενώ ο γνωστός τραγουδιστής κοιτούσε την πίστα ή μιλούσε με την Αναστασία...

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από ένα χρόνο σχέσης - Αγέλαστη και με το κινητό στο χέρι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα