«Χώρισαν τις ζωές τους...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για γνωστό ζευγάρι της showbiz

Κεραυνός εν αιθρία

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Χώρισαν τις ζωές τους...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για γνωστό ζευγάρι της showbiz

Τη φετινή σεζόν παρακολουθήσαμε πολλούς χωρισμούς διάσημων ζευγαριών της showbiz (δείτε εδώ ποιοι celebrities αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στις ζωές τους), και από ό, τι φαίνεται ο χρόνος θα μας αποχαιρετήσει με έναν ακόμη.

Στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Σάββατο 9 Νοεμβρίου, ο παρουσιαστής και οικοδεσπότης της, ο γνωστός δημοσιογράφος, Κώστας Τσουρός, αποκάλυψε, πως ένα πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στη σχέση του.

Ο δημοσιογράφος, προχώρησε σε αυτή την ανακοίνωση, με αφορμή τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, που παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα, για τη φημολογούμενη σχέση του επιτυχημένου ηθοποιού, Γιάννη Στάνκογλου, με πολύ γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης (δείτε εδώ τι έχει συμβεί και την αντίδραση του ηθοποιού). Ο οικοδεσπότης της εκπομπής έκρινε, πως η συγκεκριμένη είδηση, η οποία αποδείχθηκε ψευδής, κυκλοφόρησε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, κι έγινε πολύ λάθος χειρισμός από τους ανθρώπους της τηλεόρασης, ειδικώς.

Ενώ μετά από το σχόλιό του προέβη στη δημοσιοποίηση του γεγονότος, για το γνωστό ζευγάρι, που πλέον δεν ακολουθεί κοινή πορεία στον ιδιωτικό του βίο.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz δεν είναι πια μαζί;

«Κι εμείς εδώ, έχουμε και πληροφορίες. Αυτή τη στιγμή, ξέρουμε για έναν χωρισμό, που αν το λέγαμε, θα γινόταν χαμός. Ωραία; Δεν επιλέγουμε να το πούμε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν δημοσιοποιήσει, ότι χώρισαν τις ζωές τους. Εμείς ποιοι είμαστε να βγούμε και να πούμε ότι χώρισαν; Και μιλάμε για ένα ζευγάρι, το οποίο είναι "βόμβα" στη showbiz, αλλά αν θέλουν να το πουν οι ίδιοι. Τι είμαστε εμείς εδώ;», αποκάλυψε ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην ώρα της εκπομπής.