Γρηγόρης Γκουντάρας για Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν ξέρω αν θα είναι στην εκπομπή του OPEN»

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συνέντευξη στην Πολυξένη Καραμίχα και στη Real Life παραχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, η οποία όπως είχε γίνει γνωστό και είχε δηλώσει και η ίδια πρόκειται να συμμετέχει σε μια νέα εκπομπή που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Στο πλευρό της θα έχει την Φελίσια Τσαλαπάτη και την Μαριάντα Πιερίδη, ωστόσο καμία από τις δυο δεν θα είναι παρουσιάστρια. Το κόνσεπτ της εκπομπής θα είναι αμερικάνικου στιλ. Στο πλατό θα υπάρχουν 4 κυρίες σε ένα τραπέζι και η κάθε μια θα σχολιάζει τα θέματα της gossip επικαιρότητας με το δικό της τρόπο. Μάλιστα, όπως είχαν δηλώσει, είναι σε έρευνα για την τέταρτη κυρία που θα καθίσει στο τραπέζι.

Η δήλωση του Γκουντάρα για την Κάκκαβα

Ωστόσο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας στη συνέντευξη του αυτή δημιούργησαν ερωτηματικά, αφού είπε πως δεν ξέρει αν θα είναι η γυναίκα του στην εκπομπή.

«Δεν ξέρω. Το μόνο που της λέω είναι εκεί που δουλεύει, να περνά καλά και να τη σέβονται», δήλωσε έπειτα από ερώτηση αν θα είναι τελικά στο OPEN.

«Καθόλου εύκολο, γιατί θα έχεις τριβή με άλλους ανθρώπους που έχουν άλλη κουλτούρα. Όσο μπορείς να το κάνεις, είναι καλό, αν δε μπορείς, τότε πρέπει να κάνεις κάτι άλλο. Η Ναταλί εκλέχτηκε πρώτη στον δήμο Σαρωνικού και πιστεύω ότι ο Δήμος θα την αξιοποιήσει», απάντησε στο αν είναι εύκολο να διασφαλιστούν ο σεβασμός και η καλοπέραση στο χώρο εργασίας.

H δήλωση που είχε κάνει η Ναταλί

«Κάναμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με όλους τους ιθύνοντες. Δεν έχουν παρθεί αποφάσεις ή κάτι ανακοινώσιμο. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με όλους. Δεν έχουμε ημερομηνία για πρεμιέρα. Όλοι θα είμαστε μία παρέα. Δεν υπάρχει ακόμα πλατό, πιστεύω θα είναι πολύ ωραίο. Αισθάνομαι πάντα καλά με όλους αρκεί να αισθάνονται καλά με εμένα. Δεν αγχώνομαι να βρω δουλειά, είμαι ευγνώμων έχω και δικαίωμα της επιλογής να κάνω και κάτι τηλεοπτικό. Δεν είναι αυτοσκοπός η τηλεόραση για μένα» είχε πει για την τηλεοπτική της επιστροφή στο OPEN.