«Την πρώτη νύχτα θα κάνουμε παιδάκι» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι & του Νεκτάριου Λεμονίδη μετά το γάμο τους

Τα τρυφερά λόγια των νεόνυμφων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Την πρώτη νύχτα θα κάνουμε παιδάκι» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι & του Νεκτάριου Λεμονίδη μετά το γάμο τους

Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9/12 παρουσία αγαπημένων φίλων, συνεργατών και των οικογενειών τους. Το ζευγάρι ενώθηκε και με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα που έγινε η τελετή γάμου.

Και στην δεξίωση ήταν όλα μαγευτικά! Το ζευγάρι αρχικά καλωσόρισε τους καλεσμένους του και τους ευχαρίστησε που το τίμησαν. Ανάμεσα τους μάλιστα ήταν και πολλά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz (δείτε εδώ τα λόγια τους).

Ση συνέχεια ξεκίνησε ο χορός και το γλέντι. Μάλιστα, ο γαμπρός έριξε ένα "βαρύ" ζεϊμπέκικο με όλους τους καλεσμένους να τον χειροκροτούν, ενώ χαμός έγινε και όταν στην πόστα ανέβηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη και χόρεψαν τον πρώτο τους χορό (δείτε βίντεο).

Οι πρώτες δηλώσεις Ελέτσι - Λεμονίδη μετά το γάμο

Αφού στην εκπομπή I love Σουκου, πρόβαλλαν εικόνες από το γάμο και την δεξίωση, στη συνέχεια προβλήθηκαν και οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού ως παντρεμένοι πλέον και πολύ ευτυχισμένοι.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Επιτέλους έγινε ο γάμος», είπε χαρούμενη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Πίστευα ότι η νύφη δε θα έρθει αλλά τελικά ήρθε. Ήθελα να μου πατήσει το πόδι» είπε Νεκτάριος Λεμονίδης, με την δημοσιογράφο να αναφέρει «τηρούμε πάντα τα ήθη και τα έθιμα. Εννοείται το πάτησα και έκανα και το στριφογυριστό».

«Δεν έχουμε κανονίσει ταξίδι του μέλιτος. Μάλλον κάτι εξωτικό θα είναι», αποκάλυψαν για το ταξίδι μετά το γάμο τους.

«Στο παπούτσι μου έγραψα πρώτη πρώτη την Κατερίνα Καινούργιου, μετά Μαρία Μπακοδήμου.. Μαράκι δεν σε βλέπω εδώ που είσαι... και μετά εννοείται Αφροδίτη Γραμμέλη», αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ.

«Έπαθα σοκ όταν την είδα με το νυφικό. Είναι κάτι το σούπερ wow. Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Ήταν τελικά όσο όμορφη πίστευα ότι θα είναι. Ήταν γραμμένο ότι γίνει ο γάμος μας» συμπλήρωσε ο γαμπρός.

«Την πρώτη νύχτα θα κάνουμε παιδάκι. Θα κάνουμε παιδάκι αγάπη μου. Σιγά σιγά...» είπε η Ελίζαμπεθ για την πρώτη νύχτα μετά το γάμο τους.