«Αν έμπαινα στο αεροπλάνο μπορεί να...» - Σοκάρει η εξομολόγηση του Μελέτη Ηλία με περιστατικό, που του συνέβη

«Μου είχε τύχει κάτι, πριν από περίπου 10 χρόνια και...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το δημοφιλή ηθοποιό, Μελέτη Ηλία, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τον παρακολουθούμε να πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά εποχής του Alpha, ''Το προξενιό της Ιουλίας'' και από την πρώτη κιόλας στιγμή, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με το ρόλο, που υποδύεται, με αποτέλεσμα το κοινό να μη χάνει την ευκαιρία και να τον σχολιάζει μέσα από το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter(δείτε εδώ τα σχόλια που συγκεντρώνει στο Twitter).

Χθες, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, εκείνος παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Δύο στις 10", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία για τον εαυτό του, και ένα περιστατικό με την υγεία του, που θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή.

Η αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία για την περιπέτεια της υγείας του

«Πολύ παλιά ήμουν πολύ αρρωστοφοβικός εγώ. Δηλαδή με πονούσε το δάχτυλο και σκεφτόμουν πως είναι μια σπάνια ασθένεια που έχω εγώ στο δάχτυλο και πρέπει να την βρω! Τώρα αυτό το άγχος έχει φύγει από μένα και έχει πάει στα παιδιά μου.

Μου είχε τύχει κάτι, πριν από περίπου 10 χρόνια και είχε πλάκα γιατί ξεκίνησε ως ένας πόνος στην κοιλιά μου. Ουσιαστικά ήταν σκωληκοειδίτιδα και η αρρωστοφοβία μου αυτή με απέτρεψε από το να ταξιδέψω που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Να ταξίδευα δηλαδή με αεροπλάνο σε μια περιοδεία που ήμουν αλλά το πρόλαβα και από τότε το έχω σαν σταθμό στη ζωή μου. Πήγα στο νοσοκομείο αντί να μπω στο αεροπλάνο. Αν έμπαινα στο αεροπλάνο μπορεί να πάθαινα περιτονίτιδα και να πέθαινα οπότε το πρόλαβα στο τσακ», εξομολογήθηκε ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής και μας άφησε όλους άφωνους.