«Με τον μπαμπά τους έχουμε χωρίσει αρκετά χρόνια, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη

«Σε ότι είχε να κάνει με προσωπικά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου σήμερα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά-δες", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, και παραχώρησε μία εκ βαθέων εξομολογητική συνέντευξη στη Τζένη Θεωνά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Κώστα Πηλαδάκη, αλλά και τη μητρότητα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το γεγονός, ότι έγινε πολύ νωρίς μητέρα).

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια ήταν για αρκετά χρόνια παντρεμένοι με το δημοφιλή επιχειρηματία, και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Μπορεί το ζευγάρι να έχει επιλέξει να τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά κρατάνε φιλικές σχέσεις μεταξύ τους για χάρη των γιων τους.

Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη χρόνια μετά το διαζύγιο

«Μιλάμε για όλα τα θέματα με τα παιδία μου, έχουμε φτιάξει μία σχέση, που να μιλάμε για όλα. Έχουμε μία πολύ δεμένη σχέση μεταξύ μας. Οι μητέρες μόλις γινόμαστε μαμάδες πάει πακέτο. Οι ενοχές έρχονται και από το περιβάλλον», ανέφερε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός για το πώς βιώνει τη μητρότητα.

«Σε ότι είχε να κάνει με προσωπικά και τέτοια που κατά καιρούς μπορεί να έχει γραφτεί το οτιδήποτε, φρόντιζα να είναι πάντα ενήμερα από πριν για οτιδήποτε», υπογράμμισε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση, που έχει αναπτύξει με τους γιους της.

«Με τον μπαμπά τους έχουμε χωρίσει αρκετά χρόνια, αλλά όσο ομαλά και να γίνει, είναι μια αλλαγή στη ζωή των παιδιών. Αλλά έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και μια πολύ καλή σχέση φιλική μεταξύ μας. Ακόμα και στην αρχή που δεν ήταν τα πράγματα τόσο ομαλά και τόσο ωραία, σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά δεν υπήρξε ποτέ τίποτα. Το χειριστήκαμε σε σχέση με τα παιδιά, πραγματικά, όσο καλύτερα μπορούσαμε και αυτό είναι πολύ βοηθητικό», κατέληξε εν συνεχεία για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.