Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz - Το ξέφρενο bachelorette party λίγες ημέρες πριν την τελετή

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz - Το ξέφρενο bachelorette party λίγες ημέρες πριν την τελετή

Μετά τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον αγαπημένο της Νεκτάριο Λεμονίδη, ακόμη ένα ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγες ημέρες. Η αποκάλυψη έγινε με αναρτήσεις στα social media από το bachelorette party της νύφης.

Συγκεκριμένα bride to be μαζί την κουμπάρα με τις φίλες της, έκαναν το κλασικό party λίγο πριν το γάμο το οποίο όπως είδαμε ήταν πολύ διασκεδαστικό.

Ποιος παντρεύεται τελικά;

Ο λόγος για την Γιώτα Τσιμπρικίδου, ραδιοφωνική παραγωγό του Ρυθμού 94,9 η οποία θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Την Κυριακή 10/12 λοιπόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες από το όμορφο bachelorette party που της διοργάνωσαν οι φίλες της.

«Με εσάς πάντα δίπλα μου, η χαρά μου πολλαπλασιάζεται…#bridetobe Ευχαριστώ(ξέρετε εσείς!!!) Τα γέλια μας, οι υποσχέσεις και οι αγκαλιές μας», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.


«Τα τελευταία χρόνια είμαι σε μία σχέση πολύ συγκεκριμένη, δεν κρύβω κάτι, δεν διαλαλώ και κάτι. Με το καλό να γίνει ο γάμος. Μου έχει κάνει πρόταση και φοράω και το δαχτυλίδι, όταν δεν τον ξεχνάω καμιά φορά στο κομοδίνο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Open η Γιώτα Τσιμπρικίδου.