Χώρισαν μετά από 5 χρόνια σχέσης ο Κώστας Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη - Ποιος ο λόγος

Σα «βόμβα» έσκασε το τέλος της σχέσης τους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Όσο αθόρυβη ήταν η σχέση τους, τόσο αθόρυβος ήταν και ο χωρισμός τους. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ήρθαν κοντά το 2018 μέσα από μια δυνατή φιλία ετών και σήμερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, έπειτα από 5 χρόνια κοινής πορείας, τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αν και οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες.

Όλα ξεκίνησαν μεταξύ τους τη βραδιά που, τότε το 2018, η Χρυσή Βαρδινογιάννη παρακολούθησε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θεατρική σκηνή. Μετά το τέλος της παράστασης ήρθε η πρόταση του ηθοποιού στην παρέα του να βγουν για ένα ποτό. Η Χρυσή Βαρδινογιάννη ακολούθησε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη μαζί με την υπόλοιπη παρέα και έκτοτε ξεκίνησε η τακτική τους επικοινωνία, αλλά και οι επόμενες κοινές εμφανίσεις.

Χρυσή Βαρδινογιάννης - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ένας έρωτας που έληξε άδοξα

Χώρισαν Μαρκουλάκης Βαρδινογιάννη
08/07/2022

Η πρώτη τους, μάλιστα, κοινή εμφάνιση έγινε στο «Σταυρό του Νότου», στο πρόγραμμα της Μαρίνας Ρίζου ενώ μια από τις τελευταίες, πριν από λίγους μήνες. Ο φωτογραφικός φακός του Youweeklygr, μάλιστα, τους είχε απαθανατίσει σε πάρα πολύ τρυφερές στιγμές (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες). Τίποτα δεν έδειχνε πως οι δυο τους αντιμετώπιζαν προβλήματα που θα τους έφταναν μέχρι και τον χωρισμό...

Υπενθυμίζουμε πως ο αγαπημένος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη νέα σειρά του ALPHA, ο Γιατρός, έχει έναν γιο από το γάμο του με την Έρση Ξενάκη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη δύο παιδιά από το γάμο της με τον Νίνο, τα οποία είναι η μεγάλη της αδυναμία και στα οποία αφιερώνει πολύ χρόνο.

«Ζω σαν παντρεμένος. Έχω τρία παιδιά στο σπίτι... με τη συγκεκριμένη γυναίκα που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μία από τις σπάνιες αναφορές στην προσωπική του ζωή.