«Ήμασταν φτωχοί! Δεν είχαμε...» - Η συγκίνηση της Ανθής Βούλγαρη με τη δημόσια αποκάλυψη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Όσα ειπώθηκαν στο πλατό του Κοινωνία Ώρα Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήμασταν φτωχοί! Δεν είχαμε...» - Η συγκίνηση της Ανθής Βούλγαρη με τη δημόσια αποκάλυψη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Την Δευτέρα 11/12 η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ξεκίνησαν την εκπομπή τους στο Κοινωνία Ώρα Mega με μία αντίστροφή μέτρηση σχετικά με την έναρξη των Χριστουγέννων, που τόσο πολύ περιμένει πλήθος κόσμου.

Από τη μεριά της η δημοσιογράφος έδειξε να έχει μεγαλύτερη ανυπομονησία και ενθουσιασμό για το γιορτινό κλίμα, που αναμένεται με τον δημοσιογράφο να παίρνει το λόγο κάνοντας μια αποκάλυψη, που στεναχώρησε την Ανθή Βούλγαρη ιδιαίτερα (δείτε εδώ την έκπληξη γενεθλίων στον Χασαπόπουλο).

Το σχόλιο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου που στεναχώρησε την Ανθή Βούλγαρη

«Καλά δεν είχαμε και φωτογραφικές τότε, όταν ήμουν εγώ μικρός. Ήμασταν φτωχοί τότε παιδιά εμείς στην Ξάνθη, δεν είχαμε τέτοια χριστουγεννιάτικα δέντρα κάθε χρόνο, φωτογραφίες και τέτοια, τίποτα, τι να κάνουμε», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Ιορδάνη μου θέλω τόσο πολύ να σου κάνω κάθε χριστουγεννιάτικο δώρο υπάρχει τώρα», απάντησε η Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν πειράζει δε μου έχει μείνει τώρα απωθημένο, τα έχω ξεπεράσει δεν είμαι σαν εσένα, που ψάχνεις καρουζέλ», απάντησε ο Χασαπόπουλος.

Χασαπόπουλος - Βούλγαρη

Λίγα λόγια για το βιογραφικό του Χασαπόπουλου

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1962, στην Ξάνθη και είναι δημοσιογράφος.Σε ηλικία 14 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στην Αθήνα. Ο πατέρας του ήταν οικονομικός μετανάστης και εργαζόταν ως οδηγός λεωφορείου.

Παρουσιάζει την πρωινή, ενημερωτική εκπομπή του MEGA, “Κοινωνία Ώρα MEGA”, μαζί με την Ανθή Βούλγαρη. Προηγουμένως, το δίδυμο παρουσίαζε στο OPEN την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30».

Σε συνέντευξή του, έχει δηλώσει πως αν δεν ακολουθούσε τον δρόμο της δημοσιογραφίας, θα γινόταν πυροσβέστης.