Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά: Τα ακριβότερα και φθηνότερα μπουζούκια της Αθήνας! Ένα μπουκάλι από 90 έως και 350 ευρώ

Τιμές για όλα τα πορτοφόλια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά: Τα ακριβότερα και φθηνότερα μπουζούκια της Αθήνας! Ένα μπουκάλι από 90 έως και 350 ευρώ

Αντίστροφα μετράμε πλέον τόσο για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων όσο και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, με τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης να έχουν ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζονται για τους παραδοσιακούς θαμώνες που επιλέγουν τις πίστες για εκείνες τις ημέρες..

Οι επιλογές, πάρα πολλές, αφού ως γνωστόν μπορεί να έχουμε κρίση αλλά ο Έλληνας αν δεν βγει να «κάψει» χιλιάρικα σε πανέρια με λουλούδια, να ανοίξει τα μπουκάλια του και να καπνίσει τα πούρα του, δεν μπορεί! Ρεπορτάζ, μάλιστα, της εκπομπής T-Live, αποκαλύπτει πως υπάρχουν τιμές για όλα τα πορτοφόλια...

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα μπουζούκια

  • Αντώνη Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα, το σχήμα που βάζει φωτιά στη νύχτα της πρωτεύουσας και περιμένει να υποδεχτεί τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης κατά τη διάρκεια των εορτών. Για να απολαύσει μια παρέα τεσσάρων ατόμων τους αγαπημένους καλλιτέχνες, για μια απλή φιάλη ουίσκι θα πληρώσει 250 ευρώ ενώ 300 ευρώ θα κοστίσει η premium.
  • Νατάσα Θεοδωρίδου - Γιώργος Κακοσαίος, ένα από τα δυνατά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας. Όσοι θέλουν να τους απολαύσουν εν μέσω γιορτών θα πρέπει να πληρώσουν από 220 έως 270 ευρώ για κάθε τέσσερα άτομα. Στο ίδιο μαγαζί ένα ζευγάρι θα πληρώσει για ένα μπουκάλι κρασί 110 ευρώ.
  • Όσοι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και η μουσική συντροφιά του, θα πρέπει να πληρώσουν 210 ευρώ για κάθε τέσσερα άτομα, ενώ αν προτιμήσουν premium φιάλη ουίσκι θα πληρώσουν 290 ευρώ.
  • Όσοι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, θα πληρώσουν από 220 την απλή φιάλη ουίσκι έως 350 ευρώ την premium.
  • Όσοι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν Χριστουγέννων απολαμβάνοντας τον Νίκο Οικονομόπουλο θα πληρώσουν 250 ευρώ για κάθε τέσσερα άτομα, ενώ η premium φιάλη ουίσκι κοστίζει 330 ευρώ.
  • Ανάλογα κυμαίνονται και οι τιμές στο σχήμα Πάολα - Νίκος Μακρόπουλος. Ηχηρά ονόματα επί σκηνής με την τιμή της απλής φιάλης ουίσκι στα 180 ευρώ και της premium στα 270, ενώ στο ίδιο μαγαζί ένα ζευγάρι θα πληρώσει 90 ευρώ για ένα μπουκάλι κρασί.
  • Τέλος, 200 ευρώ θα κοστίσει η απλή φιάλη ουίσκι για κάθε τέσσερα άτομα που θα επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου και 280 η premium.

Σάλος στο διαδίκτυο με το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος - Οι καταγγελίες στα social media

Αξίζει να σημειωθεί πως τεράστιο θέμα στα social media και συγκεκριμένα στο Tik Tok δημιουργήθηκε με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται στην παραλιακή στην Αθήνα. Παρέες κατήγγειλαν πως χάνονται οι τηλεφωνικές κρατήσεις με αποτέλεσμα όταν πηγαίνουν στο μαγαζί να τους διώχνουν αφού δεν έχουν που να τους βάλουν να κάτσουν.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε το περιστατικό αυτό με αρκετό κόσμο να τους κατηγορεί, λέγοντας πως ενώ πήγαν στο κέντρο και περίμεναν στη ουρά, τελικά αναγκάστηκαν να φύγουν καθώς δεν μπορούσε να λυθεί το ζήτημα.

Αρκετοί είναι αυτοί ωστόσο που κάνουν "επίθεση" στον Νίκο Οικονομόπουλου. Συνεργάτης λοιπόν του τραγουδιστή πήρε θέση, πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου

«Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει. Ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με τις κρατήσεις του μαγαζιού. Ουσιαστικά είναι “υπάλληλος” και εκείνος. Δεν είναι ιδιοκτήτης και δεν είναι υπεύθυνος για το πώς διαχειρίζεται το νυχτερινό κέντρο τις κρατήσεις του. Ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με τη συμπεριφορά των μετρ. Μάλιστα λόγω της τεράστιας επιτυχίας του σχήματος, ο ίδιος ο Νίκος πρόσθεσε και τρίτη μέρα την εβδομάδα για όλον τον Δεκέμβριο, ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τον κόσμο που τον αγαπά και θέλει να τον δει», δήλωσε χαρακτηριστικά.