«Σίγουρα δεν είμαστε φίλοι και...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τη σχέση της με το Στάθη Σχίζα

« Με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο είμαστε...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Σίγουρα δεν είμαστε φίλοι και...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τη σχέση της με το Στάθη Σχίζα

Η δημοφιλής και επιτυχημένη επιχειρηματίας, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έγινε γνωστή μέσα από το αγαπημένο reality μόδας, "My Style Rocks", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με το χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα, με τον οποίο είχε μία πολύ έντονη σχέση, αλλά όπως φαίνεται, αν και το ζευγάρι δε δίσταζε να μιλάει για την προσωπική του ζωή και το πόσο καλά ήταν τα πράγματα μεταξύ τους, αυτή έληξε κάπως άδοξα.

Πλέον, οι δυο τους βιώνουν ξεχωριστά τη ζωή τους, και δεν είναι μαζί. Επίσης, υπάρχουν πολλές φήμες, που θέλουν τον επιχειρηματία να έχει προχωρήσει παρακάτω και να έχει βρει αλλού τον έρωτα (δείτε εδώ το σχόλιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τη νέα σχέση του πρώην αγαπημένου της). Εκείνη πρόσφατα πραγματοποίησε βραδινή δημόσια εμφάνιση και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τωρινή σχέση, που κρατάει με τον πρώην σύντροφό της, αλλά και στο πώς θα γιορτάσει τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι δηλώσεις της παρουσιάστηκαν, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον πρώην της, Στάθη Σχίζα

«Σύντροφο δεν έχω, και θα το ξέρατε κι εσείς, αν είχα. Θα είναι τα πρώτα μου Χριστούγεννα ως ελεύθερη. Πέρυσι τα είχα περάσει με τον πρώην μου. Είναι κάτι διαφορετικό, κάτι ωραίο, οπότε δεν αισθάνομαι και πολύ μόνη, γιατί έχω και πολλούς φίλους. Δεν έχει τύχει να πάω στο μαγαζί του Στάθη Σχίζα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του.

Σίγουρα δεν είμαστε φίλοι και δε νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε και εύκολα, αλλά δεν έχω και κάποιο θέμα. Είμαστε πολύ ισορροπημένα πλέον. Με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο είμαστε πολύ καλά. Δεν έχω ακόμα κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά για να γίνει κάποια συνεργασία πρέπει να υπάρχει και από τις δύο πλευρές θέληση», εξήγησε στις τηλεοπτικές κάμερες η διάσημη και αγαπημένη επιχειρηματίας για τη σχέση με τον πρώην σύντροφό της, αλλά και τις φετινές εορτές.