Χαμογελαστός και μόνος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη μετά τον χωρισμό του από την Χρυσή Βαρδινογιάννη

Η νεαρή εικαστικός που φωτογραφήθηκε στο πλευρό του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ελεύθερος δηλώνει, ξανά, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μετά από 5 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας στο πλευρό της Χρυσής Βαρδινογιάννη! Όπως έγινε γνωστό νωρίς το πρωί της Δευτέρας 11/12 ο γνωστός ηθοποιός και η κόρη του γνωστού εφοπλιστή δεν είναι πια μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, μάλιστα, απαθανάτισε τον πρωταγωνιστή της νέας σειράς του ALPHA, ο Γιατρός, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα 24ωρα.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εθεάθη στο Κουκάκι και πιο συγκεκριμένα στο opening της gallery I Am Art., όπου και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός αγκαλιά με την νεαρή εικαστικός-πολυεργαλείο Παυλίνα Μπεχράκη.

Άκρως ανανεωμένος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης χωρισμός

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης χωρισμός Χρυσή Βαρδινογιάννη

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θυμίζει σε τίποτα τον Κωνσταντίνο που απαθανάτισαν πριν από λίγους μήνες οι φωτογράφοι, στην τελευταία του κοινή εμφάνιση με την Χρυσή, στην οποία ήταν ολοφάνερο πως υπήρχε ένας εκνευρισμός και μια παραπάνω ένταση (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

«Με την πρώην σύντροφό μου και μητέρα του γιου μου έχουμε...»

Υπενθυμίζουμε πως ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την Έρση Ηλέκτρα Ξενάκη (δείτε την εδώ), με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Γιώργο Ίκαρο. Οι αναφορές του, όμως, στα δύο αυτά πρόσωπα είναι ελάχιστες. Σε σχετικά πρόσφατη, ωστόσο, συνέντευξή του αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα.

«Με την πρώην σύντροφό μου και μητέρα του γιου μου έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Μπορεί να μην ζεις στο ίδιο σπίτι και τα πράγματα να είναι μια χαρά. Μέχρι να φύγει ο γιος μου στο Μιλάνο, μέναμε μαζί και τα πηγαίναμε πολύ καλά», είχε πει χαρακτηριστικά.