«Γνωρίσαμε το θύμα και...» - Το ειρωνικό σχόλιο του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του συζύγου της

«Είναι ένα απαραίτητο γεγονός για τη διαιώνιση του είδους»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elizabethelechi_ - Instagram
elizabethelechi_ - Instagram

Το Σάββατο 9/12 η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο αγαπημένος της Νεκτάριος Λεμονίδης ανέβηκαν και επίσημα τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό του γάμου τους) με την επιχειρηματία να λάμπει από ευτυχία!

Στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής του ζευγαριού είδαμε να δίνουν το παρόν πολλά λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz, όπως ήταν και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε ο νομικός στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και προβλήθηκαν τη Δευτέρα 11/12 ο ίδιος αναφέρθηκε στο event αλλά και στον γαμπρό κάνοντας ένα ιδιαίτερο σχόλιο.

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Πήγαμε σε έναν γάμο και γνωρίσαμε το θύμα και πήγαμε. Ο γάμος για μένα είναι ένα απαραίτητο γεγονός για τη διαιώνιση του είδους. Είναι βέβαιο, ότι σκέφτομαι το γάμο μου με την Σιακαβάρα», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελέτσι & του Λεμονίδη μετά το γάμο τους

Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Επιτέλους έγινε ο γάμος», είπε χαρούμενη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Πίστευα ότι η νύφη δε θα έρθει αλλά τελικά ήρθε. Ήθελα να μου πατήσει το πόδι» είπε Νεκτάριος Λεμονίδης, με την δημοσιογράφο να αναφέρει «τηρούμε πάντα τα ήθη και τα έθιμα. Εννοείται το πάτησα και έκανα και το στριφογυριστό».

«Δεν έχουμε κανονίσει ταξίδι του μέλιτος. Μάλλον κάτι εξωτικό θα είναι», αποκάλυψαν για το ταξίδι μετά το γάμο τους.

«Στο παπούτσι μου έγραψα πρώτη πρώτη την Κατερίνα Καινούργιου, μετά Μαρία Μπακοδήμου.. Μαράκι δεν σε βλέπω εδώ που είσαι... και μετά εννοείται Αφροδίτη Γραμμέλη», αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ.

«Έπαθα σοκ όταν την είδα με το νυφικό. Είναι κάτι το σούπερ wow. Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Ήταν τελικά όσο όμορφη πίστευα ότι θα είναι. Ήταν γραμμένο ότι γίνει ο γάμος μας», συμπλήρωσε ο γαμπρός.

«Την πρώτη νύχτα θα κάνουμε παιδάκι. Θα κάνουμε παιδάκι αγάπη μου. Σιγά σιγά...», είπε η Ελίζαμπεθ για την πρώτη νύχτα μετά το γάμο τους στην εκπομπή I love Σουκου.