«Το θεωρώ τρομερά...» - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Στάνκογλου μετά τον ντόρο για την προσωπική του ζωή

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Πρωινού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το θεωρώ τρομερά...» - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Στάνκογλου μετά τον ντόρο για την προσωπική του ζωή

Πριν από λίγες ημέρες το όνομα του Γιάννη Στάνκογλου είδαμε να γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης αναφορικά με την προσωπική ζωή του ηθοποιού, καθώς αναφέρθηκε, πως μετά το διαζύγιό του έχει μπει μια νέα γυναίκα στη ζωή του και πιο συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο ίδιος βλέποντας το θέμα να παίρνει διαστάσεις αποφάσισε να πάρει θέση διαψεύδοντας ρητά τις φήμες (δείτε εδώ), ζητώντας παράλληλα τον ανάλογο σεβασμό στο πρόσωπό του και πάνω από όλα στην ύπαρξη των δύο του παιδιών, όπως αντίστοιχα έκανε και η παρουσιάστρια.

Μετά τον ντόρο η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον Γιάννη Στάνκογλου στον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας εθελοντισμού με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα (11/12) (δείτε εδώ αν θα κινηθεί νομικά ο Στάνκογλου).

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου μετά τις φήμες για την προσωπική του ζωή

«Υπάρχει απόλυτη σύνδεση στον πολιτισμό και στον εθελοντισμό, γιατί με κάποιον τρόπο τον πολιτισμό πρέπει να τον τονώνουμε πρέπει να τον παρουσιάζουμε και όχι μόνο όταν πρόκειται για χρήματα ή για να παίζεις κάποια παράσταση, που θα βγάλεις χρήματα ή κάτι άλλο αλλά να βοηθάς ανθρώπους και να κάνεις πράγματα, που έχουν να κάνουν με την κοινωνία, με ανθρώπους, που το έχουν ανάγκη.

Το θεωρώ τρομερά σημαντικό στις εποχές, που ζούμε οι άνθρωποι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Έχει συμβεί να παίζω σε παράσταση και να μην πληρωθώ και στα παιδικά που έχω κάνει παλιότερα και σε άλλες παραστάσεις που είναι σε μεγάλους, το έχω κάνει τα τελευταία 20 χρόνια 5-6 φορές.

Το θέμα των συλλογικών συμβάσεων είναι μια μεγάλη κουβέντα, που δεν είναι του παρόντος νομίζω, το ΣΕΗ έχει πάρει θέση, οπότε βρίσκομαι για άλλο λόγο εδώ.

Χριστούγεννα θα κάνουμε εδώ με την οικογένεια», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιάγκα

«Καλά έκαναν οι άνθρωποι και το ξεκαθάρισαν. Πώς μπορείς να μπλέξεις από το πουθενά. Σε αυτό τώρα απορώ, τσίμπησε μια εκπομπή, ακολούθησαν άλλες, το λάθος είναι συνολικό… πώς μπορεί μια φήμη, από κάπου προέκυψε η φήμη, κάποιος από το μυαλό του κατέβασε μια ιστορία, και όλη αυτή η φήμη είχε διασπαρεί σε όλο το δημοσιογραφικό οικοδόμημα. Δηλαδή, ήταν κάτι που το είχαμε ακούσει σαν φήμη όλοι, δεν το είχαμε πει, το είπε μια εκπομπή.» είπε ο παρουσιαστής.

«Πώς μπορεί μια φήμη ηλίθια να δημιουργήσει μια αναστάτωση σε ανθρώπους που προφανώς δεν φταίνε σε τίποτα. Άρα πολύ μεγάλη προσοχή τι λέμε, σε ποιους τα λέμε και πώς τα λέμε» ανέφερε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Δείτε εδώ το βίντεο: