«Θέλω να προχωρήσει αυτή η σχέση! Με τον Νίκο είμαστε φίλοι 20 χρόνια» - Η συγκίνηση του Γιάννη Ζουγανέλη για τη σχέση της κόρης του με τον Συρίγο

«Με τη μητέρα της...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό τη Δευτέρα 11/12 με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για την αγαπημένη του κόρη, Ελεονώρα Ζουγανέλη και τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο.

Το ζευγάρι γενικότερα έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί με τα προσωπικά του, σε κάθε περίπτωση όμως δε γίνεται να κρυφτεί η ευτυχία τους και το πόσο καλά κυλάει η κοινή τους ζωή (δείτε εδώ το ρομαντικό ταξίδι τους στο εξωτερικό).

Με τη σειρά του ο Γιάννης Ζουγανέλης από τη μεριά του πεθερού, εξέφρασε τη χαρά του για την προσωπική ζωή της κόρης του, αποκαλύπτοντας παράλληλα την επί 20 χρόνια φιλική σχέση του με τον δημοσιογράφο και σύντροφο του παιδιού του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη για τη σχέση της κόρης του με τον Νίκο Συρίγο

«Με τον Νίκο Συρίγο είμαστε φίλοι περίπου 20 χρόνια. Βεβαίως. Δε βρισκόμαστε στην καθημερινότητά μας, αλλά είμαστε φίλοι, γνωριζόμαστε, μιλάγαμε, ανταλλάσσαμε τηλέφωνα. Είμαι χαρούμενος, γιατί όταν νιώθω, ότι η κόρη μου ισορροπεί στην καθημερινότητά της με αγάπη, υποστήριξη, γιατί πιστεύω πολύ στη συμβίωση. Η συμβίωση δεν είναι απλό πράγμα, θέλει έμπνευση, χαρά. Νιώθω, ότι τα πράγματα είναι έτσι, παρότι δεν έχω μεσολαβήσει στις επιλογές της κόρης μου ποτέ!

Με τη μητέρα της την Ισιδώρα μιλάει πολύ, γιατί έχουν ιδιαίτερη σχέση!

Από τη φύση μου δε θα μπορούσα να παρέμβω. Πάντα αποδεχόμουν τις επιλογές της και όταν διαπίστωνα λάθη αποχωρούσα. Χάρηκα όταν έμαθα για τον Νίκο, γιατί τον ξέρω, οπότε χάρηκα, αλλά και πάλι τη χαρά μου την εξέφρασα, αλλά πάντοτε με μια συστολή.

Έχουμε συνυπάρξει τον τελευταίο καιρό πολλές φορές. Θέλω να προχωρήσει αυτή η σχέση, την πιστεύω και πιστεύω, πως ο Νίκος είναι μια προσωπικότητα, που μπορεί να αντιληφθεί, που πρέπει να υποχωρήσει, που να συμβάλλει κλπ. Είναι διακριτικός...», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η πρώτη κοινή δημόσια έξοδος Ζουγανέλη και Συρίγου

Οι δύο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο επιθυμούσαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσουν από τα σχόλια των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Όταν λοιπόν ένιωσαν έτοιμοι, πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή δημόσια έξοδο τους στο θέατρο Παλλάς, όπου παρακολούθησαν την συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φανερά ευδιάθετη και άκρως εντυπωσιακή - όπως πάντα άλλωστε - κοιτούσε με χαμόγελο τον φωτογράφο, ενώ από την άλλη η Νίκος Συρίγος όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, είχε χαμηλωμένο το βλέμμα τους η κοιτούσε από την άλλη πλευρά.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Νίκος Συρίγος

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Νίκος Συρίγος