Fay's Time: «Mη με τσιτώνετε πρωί πρωί και πάω και χτυπάω κουδούνια με...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τις τηλεθέασεις

«Γιατί να το κάνουν αυτό;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fay's Time: «Mη με τσιτώνετε πρωί πρωί και πάω και χτυπάω κουδούνια με...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τις τηλεθέασεις

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε τη Δευτέρα 11/12 μέσα από την εκπομπή της Fay's Time σε ένα ζήτημα, που λίγο πολύ αφορά όλους όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το χώρο της τηλεόρασης και αυτό δεν είναι άλλο από τα νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια τόνισε, πως πολλοί είναι εκείνοι, που εμπιστεύονται τις τηλεθεάσεις και πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της Νielsen με το πάνελ της εκπομπής της να σχολιάζει το κατά πόσο καταμετρώνται σωστά τα νούμερα, που δίνει κάθε νοικοκυριό ανά ηλικιακή κατηγορία (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η εκπομπή σε νούμερα).

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τις τηλεθεάσεις και τα νούμερα

«Εγώ έχω ακούσει κάποιος να έχει μηχανάκι της AGΒ. Να ρωτήσω κάτι, οι άνθρωποι, που έχουν τέτοια μηχανάκια από τη Nielsen πληρώνονται; Γιατί να το κάνουν αυτό; Τους στέλνουν δώρα; Πληρώνονται; Γιατί να το κάνουν αυτό; Το θέμα είναι αν αυτά τα στοιχεία μπορούν να τα έχουν και άλλοι.

Mη με τσιτώνετε πρωί πρωί και πάω και χτυπάω κουδούνια με γλυκά! Μη με βάζεις σε σκέψεις», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η αποκάλυψη της Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να ξεχαστεί και να τον ψυχαγωγήσουμε, είτε και να προβληματιστούμε όλοι μαζί. Δε θα θυσίαζα αυτό, που είμαι για τα νούμερα τηλεθέασης. Όταν κάνεις καθημερινό, είσαι ο εαυτός σου, δεν γίνεται να μην βγει ο εαυτός σου, παρότι ακολουθείς κάποιους τηλεοπτικούς κανόνες, πρέπει να σέβεσαι το κανάλι, γιατί ο τηλεοπτικός αέρας δεν είναι δικό μας.

Με χαμόγελο, ψυχραιμία και στηρίζοντας τους συνεργάτες μου διαχειρίζομαι τις φουρτούνες. Στην τοξικότητα δεν απαντάς, φεύγεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν στενοχωριέσαι κιόλας. Υπάρχει χρόνος στη ζωή μου για σχέση, αλλά δεν υπάρχει πρόσωπο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητιούνται τα συμβόλαια, δεν με ενοχλεί. Μου αρέσει το πρωινό είτε ξεκινάει στις 10 ή στις 12 παρά, αυτό ξέρω να κάνω όλα τα χρόνια, και μου δίνει μία αίσθηση γυναικείου αρώματος. Το πιστεύω αυτό, γιατί ως επί το πλείστον το γυναικείο κοινό είναι αυτό που θα σε ακολουθήσει, όπου και να πας. Μου λείπει η ζώνη 10 με 1, θα το ήθελα πολύ να επιστρέψω, αλλά δεν αποφασίζω εγώ», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής ''Καλύτερα δεν γίνεται'' η αγαπημένη παρουσιάστρια.