«Ήρθε χτες από Θεσσαλονίκη, ήμασταν μαζί στο σπίτι...» - Η αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου μετά τον χωρισμό

Με ποια παίκτρια του Celebrity δεν έχει καλές σχέσεις;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήρθε χτες από Θεσσαλονίκη, ήμασταν μαζί στο σπίτι...» - Η αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου μετά τον χωρισμό

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11/12 η Αγγελική Ηλιάδη, μετά την αποχώρησή της από το I'm a Celebrity Get me Out of Here, και πέρα από την εμπειρία της στο παιχνίδι, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το γεγονός πως ακούγεται έντονα ότι ο πρώην σύντροφό της, Σάββας Γκέντσογλου, θα βρεθεί στο Survivor 2024 (δείτε εδώ πόσα θα παίρνει τελικά ο κάθε παίκτης), αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα, τόσο καιρό μετά τον χωρισμό τους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος είχε φτιάξει ξανά τη ζωή του, με μία φίλη της Ιωάννας Τούνη, ωστόσο πριν από λίγο καιρό φάνηκε πως και η δική τους σχέση έλαβε τέλος (δείτε εδώ ποια είναι και όλο το παρασκήνιο).

Η αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη για την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου μετά τον χωρισμό τους

«Έχει γραφτεί ότι θα πάει ο Σάββας. Θα μου άρεσε να πάει και τον πιστεύω πάρα πολύ και αν πάει θα το πάρει κιόλας», είπε αρχικά η τραγουδίστρια για τον κάποτε σύντροφό της.

Και συμπλήρωσε για τις σχέσεις τους: «Είναι μια χαρά οι ισορροπίες, ήρθε χτες από Θεσσαλονίκη ήμασταν μαζί στο σπίτι, ήρθε να δει τα παιδιά. Είμαστε μια χαρά! Η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ». Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να βρεθεί και εκείνη στο Survivor, δίπλα του, σημείωσε: «Άσε να πάνε άλλοι πρώτα, εγώ μόλις γύρισα μετά από 2,5 μήνες στη ζούγκλα. Δεν μπορώ να φύγω. Ακόμα δεν έχω προλάβει να δω τα παιδιά μου».

Για το I'm a Celebrity Get Me out of Here έπειτα, ανέφερε συγκεκριμένα:

«Ο Τάσος Ξιαρχό είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα και του αξίζει να κερδίσει γιατί ήταν ο καλύτερος παίκτης. Εγώ ήμουν η καλύτερη παίκτρια, θα το πω κι αυτό, γιατί άκουσα διάφορα άλλα περίεργα. Έπαιξα 58 στα 60 παιχνίδια. Υπήρξαν παίκτριες που αποχώρησαν νωρίς, η Emilia χτύπησε και έμεινα η μοναδική γυναίκα στην κίτρινη ομάδα. Έπαιζα σε όλα τα παιχνίδια, γιατί δεν υπήρχε γυναίκα. Και κέρδιζα κιόλας! Επειδή τα λέω όλα...

Είδα τη Μαρία Καλάβρια που ήρθε εδώ και είπε ότι “δεν ήταν η Αγγελική καλή παίκτρια”. Δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτό, γιατί εγώ επαναλαμβάνω ότι από τα 60 παιχνίδια, έπαιξα τα 58. Σε δύο παιχνίδια μόνο με ύψος έπαθα κρίση. Δεν έχω μιλήσει με τη Μαρία, δεν ήταν καλές οι σχέσεις μας. Δεν μου έδειξε ιδιαίτερη αγάπη, αλλά δεν γίνεται να ταιριάζεις με όλους τους ανθρώπους».