«Δηλώνω δημόσια ερωτευμένος με...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Μέμου Μπεγνή

«Να απολύσουν την Ευγενία Σαμαρά του χρόνου...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός, Μέμος Μπεγνής, έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά "Άκρως Οικογενειακόν", του ΑΝΤ1. Ο ίδιος συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο χώρο της υποκριτικής, αλλά και εν γένει του θεάματος, μιας και ασχολείται και με τη μουσική πλέον.

Παράλληλα, είναι ένας από τους καλλιτέχνες, που τοποθετείται δημόσια για όλους και για όλα, αλλά μιλάει και πολύ ανοιχτά για τον εαυτό του. Πρόσφατα, μάλιστα έκανε μία αποκάλυψη για ένα πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει (δείτε εδώ τι έχει). Έτσι, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή "Ελένη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και ήταν βαθιά εξομολογητικός. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην τηλεόραση σε ένα νέο ρόλο, αλλά και δήλωσε ερωτευμένος.

Η δημόσια εξομολόγηση του Μέμου Μπεγνή

«Όταν τέθηκε θέμα για παρουσίαση δεν μου άρεσε που δεν θα είχα λόγο στο περιεχόμενο της εκπομπής. Αυτό που παρουσιάζει η Ευγενία Σαμαρά είναι κάτι που της πάει πάρα πολύ και είναι κάτι που θα μπορούσα να παρουσιάσω και εγώ. Οπότε, του χρόνου να την απολύσουν και να το πάρω εγώ», είπε αρχικά με χιουμοριστική διάθεση.

«Δεν πέρασα ποτέ κρίση ηλικίας, ούτε στα 30, ούτε στα 40 κι ελπίζω ούτε και στα 50. Εγώ θα μάλωνα με τη μητέρα μου αν μου έλεγε "πότε θα γίνω γιαγιά;". Ποτέ, είναι η απάντηση. Το παιδί σου το κάνεις για να ανοίξει τα φτερά του», εξομολογήθηκε για την προσωπική του ζωή.

«Έχουμε γίνει ζόμπι με τα κινητά, όπως και εγώ, όταν το συνειδητοποιώ όμως το φρενάρω. Στην τηλεόραση τα νέα παιδιά γίνονται γνωστά αμέσως και σε δύο χρόνια δεν τα ξέρει κανείς και κάπως έτσι έρχεται η κατάθλιψη και τα ψυχοφάρμακα. Η τηλεόραση είναι μια "μηχανή κρέατος", είμαστε αναλώσιμοι και αμέσως πάμε στον επόμενο. Μετά από αυτό πολλοί δεν μπορούν να το αντέξουν και πάνε για ψυχανάλυση. Δεν κατακρίνω όσους κάνουν ψυχοθεραπεία, απλά πιστεύω, ότι έχει γίνει της μόδας. Με το παραμικρό έχουμε γίνει ευαίσθητοι», σχολίασε για τη σημερινή κοινωνία.

Τέλος, έκανε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη για τα συναισθήματά του, «Με την Μιμή Ντενίση δηλώνω δημόσια ερωτευμένος, επειδή συνεργαζόμαστε και είναι εξαιρετική. Μα τη γυναίκα είναι αυτή», δήλωσε με θαυμασμό.