Μελαχρινή καλλονή: Εκείνος είναι 58 ενώ εκείνη... - Η σπάνια έξοδος του Νίκου Μακρόπουλου με την σύντροφό του στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Μακρόπουλος δεν συνηθίζει να προβάλλει την προσωπική του ζωή στα media, γι' αυτό και δεν είναι πολλά γνωστά για εκείνον, ωστόσο ξέρουν όλοι πως βρίσκεται σε σχέση με την Γιούλη Τάσου τα τελευταία χρόνια, μία μελαχρινή καλλονή, η οποία είναι 37 ετών. Έχουν δηλαδή 21 χρόνια διαφορά ηλικίας (δείτε εδώ σε ποιο talent show την είδαμε πρώτη φορά).

Οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι και ενώ αποφεύγουν να εμφανίζονται δημόσια, έκαναν μία εξαίρεση και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους "τσάκωσε" σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου βρέθηκαν για να διασκεδάσουν και να τα "σπάσουν" μέχρι το πρωί.

Εκείνη φορούσε ένα λευκό σατέν πουκάμισο δεμένο, με μαύρη παντελόνα και στρατιωτικό σακάκι, έχοντας τα μαλλιά της κάτω, κάνοντας απαλό βάψιμο στο πρόσωπο, ενώ ο τραγουδιστής στεκόταν δίπλα της στα μαύρα, με αθλητικά και χαμογελούσε στην κάμερα.

Η σπάνια νυχτερινή έξοδος του Νίκου Μακρόπουλου με την σύντροφό του

Νίκος Μακρόπουλος σύζυγος

Είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς

Ο Νίκος Μακρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη (29/11) με τον λαϊκό τραγουδιστή να απαντάει σε μία ερώτηση σχετικά με την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή.

Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος σήμερα είναι ενήλικας και έχει πάρει τη ζωή του στα χέρια του.

Με αφορμή λοιπόν τη συνέντευξη του Νίκου Μακρόπουλου στην εκπομπή Μπαμπά-δες και το σχόλιο του για την απόκτηση δεύτερου παιδιού με τη σύντροφό του, Γιούλη Τάσσου ο ίδιος ξεκαθάρισε με σαφήνεια τι εννοούσε.

«Δεν δήλωσα, ότι θα κάνω παιδί, απλά είπα σε μία ερώτηση ενός συναδέλφου σας, αν θα θέλω να κάνω άλλο ένα παιδί, είπα ότι είμαι ανοιχτός στα πάντα, δε λέω όχι. Δεν λέω στον γιο μου για εγγονάκι, δεν είμαι τέτοιος πατέρας, κλασσικός, όποτε θέλει, αν θέλει και εφόσον θέλει», είπε ο Νίκος Μακρόπουλος.