Έχει 18 καταστρώματα, μέχρι και πλανητάριο - Πόσο κόστισε το χλιδάτο ταξίδι της Πόπης Τσαπανίδου με κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική

Ούτε που πάει ο νους σας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Πόπη Τσαπανίδου πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι ζωής, διασχίζοντας με κρουαζιερόπλοιο τα κύματα της θάλασσας για να καταλήξει στην Καραϊβική. Άφησε πίσω της όσα συνέβησαν το περασμένο διάστημα με τις εκλογές και την εμπλοκή της στην πολιτική και θέλησε να ξεσκάσει, μαζί με μία φίλη της από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, Live News, όμως, δεν ήταν ένα απλό ταξίδι, διότι το ποσό που χρειάστηκε να δώσει ήταν τετραψήφιο. Πιο συγκεκριμένα, oι τιμές για το υπερατλαντική αυτή απόδραση με το Queen Mary 2, όπως ονομάζεται το κρουαζιερόπλοιο στο οποίο μένει, ξεκινούν από τα 4.500 ευρώ και τα χρήματα αυτά μπορούν να αυξηθούν, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών κάθε φορά.

Δείτε επίσης: «Φοβόμουν ότι θα φύγουν και θα ξαναγίνω χάλια! Δεν...» - Συγκινεί η Πόπη Τσαπανίδου για την απώλεια του συζύγου της

Τι περιλαμβάνει το χλιδάτο κρουαζιερόπλοιο που ταξιδεύει η Πόπη Τσαπανίδου

Σε αυτό υπάρχουν 18 καταστρώματα, και μπορούν να φιλοξενηθούν 2.700 επιβατών, ενώ το πλήρωμα φτάνει τα 1.100 άτομα. Στις εγκαταστάσεις του βρίσκεται ακόμη και αίθουσα με πλανητάριο, ώστε οι επιβάτες να μπορούν να απασχοληθούν εύκολα όλες αυτές τις ώρες του ταξιδιού.

Η δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι της, μαζί με την περιπέτεια που έζησε στο πλοίο, η οποία την τρομοκράτησε για τα καλά, μέχρι να βρεθεί στεριά.

«Να διασχίσω τον Ατλαντικό με πλοίο.

Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως "ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα"

Η αλήθεια είναι πως έτρεμε η ψυχή μου στη σκέψη πως θα μαι τόσο μακριά από στεριά, τόσο ευάλωτη σε καιρούς.

Και πράγματι. Συνάντησα ότι καιρό μπορεί να φανταστεί κανείς.

Χρειάστηκε να αλλάξουμε πορεία, ώστε να αποφύγουμε μια μεγάλη καταιγίδα και βρεθήκαμε στα 10 και 11 μποφόρ επί δύο ημέρες.

Αν άξιζε;

Και με το παραπάνω!

Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας.

Τι ωραίο, να τσεκάρεις ως ολοκληρωμένους, στόχους ζωής.

Καλά ταξίδια, σε όλους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά», έγραψε.