«Δεν θέλω γάμο! Θα τσακωθούμε επειδή δεν βάζει πλυντήριο;» - Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την Κατερίνα Γερονικολού

Στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θέλω γάμο! Θα τσακωθούμε επειδή δεν βάζει πλυντήριο;» - Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την Κατερίνα Γερονικολού

Το βράδυ της Δευτέρας 11/12 στο Village Cinemas στο The Mall πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τίτλο, Κουραμπιέδες από Χιόνι, σε σενάριο των Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα, Αγνή και Χάρη Χιώτη.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας ήταν η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο κατακόκκινο φόρεμα της από τριαντάφυλλα. Επίσης, στην πρεμιέρα βρέθηκε η πρώην σύζυγός του ηθοποιού, Κατερίνα Γερονικολού με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Από την όμορφη αυτή βραδιά δεν γινόταν να λείπει και η κόρη του, η οποία με την οικογένεια του κάθισαν στις πρώτες θέσεις και απόλαυσαν την ταινία. Μάλιστα, η μικρή πόζαρε μαζί με τον μπαμπά της και τη μαμά της μπροστά στους φωτογράφους.

Η πρεμιέρα κύλησε πολύ όμορφη, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αφιέρωσε την ταινία στην κόρη του, Εύα όταν ανέβηκα στην σκηνή και πήρε το μικρόφωνο για να ευχαριστήσει τον κόσμο.

Μετά το τέλος της πρεμιέρα, παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν Village Cinemas.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Σήμερα μετά από δυο χρόνια η ταινία φεύγει από εμένα και πάει στα μάτια των τηλεθεατών. Σήμερα η κόρη μου είναι εδώ και θα την δει. Εγώ πιστεύω στον Άγιο Βασίλη. Ότι ένας καλός άνθρωπος θα μου φέρει το δώρο μου και πρέπει όλοι να το πιστεύουμε», ανέφερε αρχικά.

«Θα τσακωθούμε με την Κατερίνα επειδή δεν βάζει πλυντήριο; Κάποια στιγμή δεν θα έχουμε ρούχα να βάλουμε και θα μπει. Θέλω να είμαστε καλά και μαζί. Δεν θέλω γάμο», απάντησε στη συνέχεια έπειτα από ερώτηση για την Κατερίνα Γερονικολού.

Στη συνέχεια μάλιστα, δηλώσεις έκανε και η ίδια, όπου ρωτήθηκε για την αμοιβή της στην ταινία.

«Το να συζητήσω την αμοιβή μου με τον Γιάννη που είμαστε ζευγάρι ήταν σε άλλο επίπεδο», είπε.