«Το να συζητήσω...» - Η απάντηση της Κατερίνας Γερονικολού για την αμοιβή της στην ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η αντίδραση της στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το να συζητήσω...» - Η απάντηση της Κατερίνας Γερονικολού για την αμοιβή της στην ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η Κατερίνα Γερονικολού στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας Κουραμπιέδες από χιόνι, την οποία σκηνοθέτησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο φόρεμα από τριαντάφυλλα (δείτε φωτογραφία).

Μετά την προβολή της ταινίας που έγινε στο Village Cinemas στο The Mall, η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν την ρώτησαν μεταξύ άλλων αν είναι άβολη η στιγμή να συζητήσει με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη τις αμοιβές της όταν πρωταγωνιστεί σε ταινίες του.

«Το να συζητήσω την αμοιβή μου με τον Γιάννη που είμαστε ζευγάρι ήταν σε άλλο επίπεδο», είπε με χιούμορ.

Η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Η ηθοποιός νωρίτερα την, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή "Happy Day".

«Άλλη φορά θα ράβω το στόμα μου, για αυτά που σχολιάστηκαν μετά για από αυτά που είπα για τις εργασίες του σπιτιού. Δε μου σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτά που λέω, περισσότερο μου στέλνουν για τη δουλειά μου, ή για την εμφάνισή μου.

Τόσα χρόνια, που είμαι μαζί με το Γιάννη, δε νιώθω ότι υπάρχει τόση τριβή. Αισθάνομαι πολύ αναζωογονημένη, δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει τριβή. Ο χρόνος καμιά φορά μπορεί να φέρει και πολύ καλύτερα πράγματα, γνωρίζεις σιγά σιγά τα κουμπιά του άλλου. Υπάρχουν πιο ωραίες καταστάσεις.

Στις σχέσεις τις πολύ παθιασμένες, στην αρχή υπάρχουν καβγάδες, γιατί προσπαθείς να βρεις ισορροπίες. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί και με εκνευρίζει στο Γιάννη. Θεωρώ, πως έχουμε βρεθεί και έχουμε ταιριάξει δύο άνθρωποι, που είμαστε πολύ αντίθετοι. Ισχύει μαζί μας, ότι τα ετερώνυμα έλκονται.

Δε φοβήθηκα, πως θα αντιμετωπιστεί η σχέση μας, αν γίνει γνωστό. Ήθελα να γίνει γνωστό, αφού καταλάβω εγώ, ότι υπάρχει χρόνος και θα διαρκέσει η σχέση μας, αλλά αυτό δεν ήταν στο χέρι μας. Πλέον είμαστε μαζί 6 χρόνια. Δε με αγχώνει το περιβάλλον μου με το επόμενο βήμα μας. Αν και αγχώνομαι πάρα πολύ για τα μικρά πράγματα, θεωρώ, ότι τα μεγάλα θέματα στη ζωή έρχονται μόνα τους.

Έχω βάλει πάρα πολλά μαγικά και υπέρλαμπρα νυφικά, με αποτέλεσμα να έχω ζήσει αυτή τη βραδιά και τη μέρα, που όλες οι γυναίκες έχουν ονειρευτεί. Δε θα ήθελα να το βιώσω και στην πραγματικότητα αυτό», εξομολογήθηκε η ηθοποιός για τη σχέση της στον αέρα της εκπομπής.