«Θα πω κάτι, που δεν το έχω ξαναπεί...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Σαμπάνη για το διαζύγιο των γονιών του

Τα πλάνα του για τα Χριστούγεννα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα πω κάτι, που δεν το έχω ξαναπεί...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Σαμπάνη για το διαζύγιο των γονιών του

Ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν καλεσμένος στο The 2night show τη Δευτέρα 11/12 με τον γνωστό τραγουδιστή να μιλάει τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για το επάγγελμά του, στο οποίο αφιερώνει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του.

Όταν ο καλλιτέχνης δεν εργάζεται ή δεν προετοιμάζει κάποιο νέο τραγούδι, τότε κανείς θα τον βρει με αγαπημένα του πρόσωπα και την οικογένειά του ή στην αγκαλιά της αγαπημένης του Ιωάννας Σαρρή (δείτε εδώ τι απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης).

Οι δηλώσεις αγάπης του Γιώργου Σαμπάνη για αγαπημένους του τραγουδιστές

«Στα πρώτα χρόνια που ήμουν αγχωμένος μπορεί να διάβαζα κάτι και να έλεγα: «Ωχ, Χριστέ μου και μια ημέρα πήγα και τον βρήκα τον Αντώνη Ρέμο για κάτι τραγούδια και του λέω: «Είπαν αυτό για μένα και μου λέει τίποτα άλλο είπαν;» και λέω «Είπαν» και μου λέει «Τότε εντάξει θα κάνεις καριέρα. Ο Αντώναρος, ο θεός. Έχει πει μερικά τραγούδια, που λατρεύω δικά μου! ».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχει απλά ωραία φωνή, είναι πολύ ωραίος τραγουδιστής. Είναι λαϊκός τραγουδιστής. Είναι η νέα γενιά, είμαστε μία ηλικία και είναι αυτό, που λέμε, ότι εφόσον η ζωή μας έκανε να έχουμε κοινή ηλικία και θα είμαστε για χρόνια μαζί, θέλουμε να είμαστε περισσότερο φίλοι από το να είμαστε απόμακροι από ένας απέναντι από τον άλλο.

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι άλλη φλέβα εκεί για μένα εκεί. Θα σου πω κάτι, που δεν το έχω ξαναπεί. Ο Γιώργος Νταλάρας για εμένα είναι η φωνή, που συνέδεε στο μυαλό μου τη μητέρα μου με τον πατέρα μου, όταν ήταν χωρισμένοι, γιατί ήταν ο μόνος τραγουδιστής, που άκουγαν φανατικά και οι δύο. Οπότε για εμένα ο Νταλάρας είναι η φωνή της οικογένειάς μου. Τον έχω δει πάνω από 100 φορές και έχω πληρώσει εισιτήριο live, έχει κάνει πάνω από 100 δίσκους και τους έχω ακούσει όλους και τους ξέρω όλους. Νομίζω το έχει καταλάβει, ότι του έχω τέτοια αγάπη. Είναι μέντορας του έχω μεγάλη αγάπη του Γιώργου», είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Έτσι περνάει τον ελεύθερο του χρόνο

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε, πως γεμίζει τον ελεύθερο του χρόνο, καθώς και ποια είναι τα πλάνα του για τα φετινά Χριστούγεννα και για την αλλαγή του χρόνου.

«Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που σε βάζει με πολλή ζεστασιά να ελπίζεις καλύτερα πράγματα. Έχω να πάω 17 χρόνια διακοπές Χριστούγεννα. Στα χιόνια δεν μπορώ να πάω γιατί μπορεί να αρρωστήσω και να μην τραγουδάω. Η Ιωάννα δεν παραπονιέται. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς την κάνω στο μαγαζί. Κάθομαι με την οικογένεια, με την Ιωάννα, τρώμε και12 και 1 είμαι στο αμάξι», είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.