«Δεν ξέρω αν το έκαναν εσκεμμένα» - Χείμαρρος η Μαρίας Κορινθίου κατά της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα

«Αυτή η λέξη δεν είναι ωραία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω αν το έκαναν εσκεμμένα» - Χείμαρρος η Μαρίας Κορινθίου κατά της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα

Μια ακόμη βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Μαρία Κορινθίου το βράδυ της Δευτέρας 11/12. Όταν την συνάντησαν λοιπόν οι κάμερες των εκπομπών, η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αφού, μίλησε για τα φετινά Χριστούγεννα, απάντησε στην δήλωση της Μπέττυς Μαγγίρα προς το πρόσωπό της.

Στην εκπομπή I love Σουκου, είχαν σχολιάσει πριν από λίγες ημέρες τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με το ξαφνικό κόψιμο της σειράς Έρωτας Φυγάς από το OPEN.

«Όταν δεν ξέρεις, καλύτερα να το λες, γιατί εκτίθεσαι...», είχε πει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 - δείτε τι ακριβώς είχε πει η Μαρία Κορινθίου.

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στην Μπέττυ Μαγγίρα

«Θα μας δείτε οικογενειακά για διακοπές με την Χρηστίδου», απάντησε αρχικά η ηθοποιός σε ερώτηση για το πως θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα.

Όταν στην συνέχεια την ρώτησαν για την δήλωση της Μπέττυς Μαγγίρα, είπε με νόημα: «Δεν το είδα. Αυτή η λέξη δεν είναι ωραία. Οπότε για να μην εκτίθεμαι και να μην εκτίθεται και οι άλλοι, αυτοί που μόνταραν την δήλωση μου, να την παίξουν ολόκληρη. Μονταρίστηκε, είπα ότι δεν έχω παρακολουθήσει δεν ξέρω. Επί τούτου έγινε το μοντάρισμα. Δεν ξέρω αν το έκαναν εσκεμμένα».

Να σημειώσουμε πως σε προηγούμενες δηλώσεις της είχε αναφέρει ξανά με νόημα το μοντάζ που γίνεται σε δηλώσεις, με πολλούς τότε να μην καταλαβαίνουν τι εννοεί.

«Θα παρακαλέσω στις δηλώσεις να μην κόβουμε αυτά που λέμε από την αρχή για να δημιουργούμε εντυπώσεις. Να τα λέμε όλα. Κάπου αναφέρθηκε ότι εκτίθεμαι. Δεν ήταν στις δηλώσεις για το λάφι. Εκτίθεμαι γιατί τόλμησα και είπα τη γνώμη μου, που φυσικά η γνώμη μου δεν ακούστηκε όλη, αλλά μία ατάκα στο τέλος. Να τα παίζετε όλα για να μην εκτιθέμεθα. Αλλιώς εκτίθενται άλλοι», είχε πει συγκεκριμένα, και τώρα καταλαβαίνουμε το προς τα που πήγαινε.