Η πρώτη αντίδραση της Βάσως Λασκαράκη - Τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και στον Γιάννη Τσιμιτσέλη μετά την πρεμιέρα της ταινίας του

Η ανάρτησή της στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 11/12 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη «Κουραμπέδιες με χιόνι'' με τον ηθοποιό να έχει στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως η κόρη του Εύα, η Κατερίνα Γερονικολού και καλοί συνάδελφοι του.

Φυσικά το παρόν έδωσε και η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο (δείτε τους εδώ) με την μικρή Εύα να είναι καθισμένη δίπλα τους σε μία από τις πιο σημαντικές ημέρες για εκείνη καμαρώνοντας την πρώτη ταινία του μπαμπά της.

Με τη σειρά η Βάσω Λασκαράκη ξημερώματα της Τρίτης 12/12 λίγες ώρες μετά την πρώτη προβολή της ταινίας έκανε και ένα insta story θέλοντας να ευχηθεί καλή επιτυχία στο εγχείρημα του πρώην συζύγου της.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για την ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Καλή αρχή», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη

Λασκαράκη - Τσιμιτσέλης

Οι δηλώσεις του Τσιμιτσέλη το βράδυ της πρεμιέρας

«Σήμερα μετά από δυο χρόνια η ταινία φεύγει από εμένα και πάει στα μάτια των τηλεθεατών. Σήμερα η κόρη μου είναι εδώ και θα την δει. Εγώ πιστεύω στον Άγιο Βασίλη. Ότι ένας καλός άνθρωπος θα μου φέρει το δώρο μου και πρέπει όλοι να το πιστεύουμε», ανέφερε αρχικά.

«Θα τσακωθούμε με την Κατερίνα επειδή δεν βάζει πλυντήριο; Κάποια στιγμή δεν θα έχουμε ρούχα να βάλουμε και θα μπει. Θέλω να είμαστε καλά και μαζί. Δεν θέλω γάμο», απάντησε στη συνέχεια ο Τσιμιτσέλης στο Happy Day έπειτα από ερώτηση για την Κατερίνα Γερονικολού.