«Μήπως ήταν μονόπλευρη αυτή η φιλία...» - Το σχόλιο της Χατζίδου για τη δήλωση της Καινούργιου για Τσαγκρίδη και Μπάρκα

«To έλεγα στον Ετεοκλή όταν έβλεπα το βίντεο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μήπως ήταν μονόπλευρη αυτή η φιλία...» - Το σχόλιο της Χατζίδου για τη δήλωση της Καινούργιου για Τσαγκρίδη και Μπάρκα

Σήμερα Τρίτη 12/12 στην εκπομπή BreakfastStar σχολίασαν την χθεσινή δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με τις φιλίες και την συνάντηση που είχε ο πρώην σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης με την Δανάη Μπάρκα στα μπουζούκια στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, απάντησε στις φήμες που κυκλοφόρησαν περί σχέσης του με γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, αφήνοντας με τα λόγια της να εννοηθεί πως είναι η Δανάη - δείτε εδώ τα όσα είπε στο πλατό φανερά προβληματισμένη.

Η Ελένη Χατζίδου λοιπόν, τοποθετήθηκε σχετικά και όπως ανέφερε δεν γνώριζε πως η Κατερίνα με την Δανάη είναι τόσο στενές φίλες.

Τα σχόλια της Χατζίδου για Μπάρκα - Καινούργιου

«Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν πραγματικά πληγωμένη κι έβλεπα τη στενοχώρια στο βλέμμα της. To έλεγα στον Ετεοκλή όταν έβλεπα το βίντεο. Είπε ότι μιλά γενικότερα για το θέμα της κούπας, δεν νομίζω ότι μιλά γενικά, αλλά μιλάει ειδικά για το θέμα που έγινε με την Φαίη Σκορδά και που βγήκε η Δανάη μπάρκα με την κούπα και στήριζε στην ουσία έτσι την Φαίη», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του BreakfastStar.

«Εγώ δεν ήξερα τη φιλία που συνδέει την Κατερίνα με την Δανάη και ότι η φιλία αυτή ήταν τόσο δυνατή που θα έπρεπε η Δανάη να πάρει ένα τηλέφωνο. Το μόνο που σκέφτηκα είναι μήπως αυτή είναι η εντύπωση της Κατερίνας. Μα αν όντως ήταν τόσο φίλες, έχει πολύ μεγάλο λάθος η Δανάη. Μήπως ήταν μονόπλευρη αυτή η φιλία, αυτό σκέφτομαι», συμπλήρωσε.

«Επειδή δεν θυμόμουν τη σχέση της Δανάης με την Κατερίνα, το θεώρησα και έξυπνο με την κούπα, σαν υπονοούμενο αντί να κάτσεις να συζητήσεις και να πεις λόγια και λόγια. Αλλά αν υπήρχε τέτοια φιλία...», ολοκλήρωσε.